#emojibooktag

Wederom ben ik door Kwante in wonderland getagd voor deze tag en ik vind ze zo leuk dat ik ze ook elke keer weer invul. De bedoeling is:

Kijk op je telefoon wat je 5 meest recente emoji’s zijn en geef aan welk boek er bij past:

De verliefde emoji, die gebruik ik nog al eens als ik iets mooi vind. Een boek waar ik echt verliefd op ben geworden is The score van Elle Kennedy. Dean is echt mijn meest favoriete book boyfriend van dit moment.

12424382_1106422759368571_1973295602_n(1)

De teleurgestelde emoticon, ja die gebruik ik ook nog al eens haha. Maar het boek waar ik het meest teleurgesteld in ben is op dit moment Losing it van Cora Carmack. Ik had echt veel meer verwacht van dit boek.

Tja weet niet wat ik hier mee wil zeggen, dus welk boek zou ik daarbij kiezen…… Ik heb echt geen idee om heel eerlijk te zijn.

Huilen van het lachen, deze emoji gebruik ik regelmatig in één van mijn favoriete groepsapps. Het boek waar ik echt bij gelachen heb is Simon Vs the homosapiens agenda, wow wat een ontzettend grappig boek was dit!

diverse 4

Deze heb ik deze week vooral gebruikt voor Alan Rickman. Maar een boek waar ik echt bij heb gehuild is nog steeds The fault in our stars. Nog steeds vind ik het gewoon een zielig boek.

De meh emoji, ook die gebruik ik nog al eens. Een boek dat ik meh vond was The cage. Ik vond het wel een leuk boek maar ik miste de connectie met de personages enorm.

The cage

Ik vond het echt een leuke tag, als je hem zelf ook leuk vind, neem hem dan zeker over!

2 gedachtes over “#emojibooktag

  1. Stiekem heb ik deze tag overgeslagen, omdat ik het een lastige opdracht vond.. Maar jouw invulling is heel tof! Ik gebruik trouwens ook het verliefde poppetje het meest 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.