Recensie: The mistake van Elle Kennedy

Titel:  The mistake ( Off-campus #2 )
Auteur:
Elle Kennedy
Pagina’s:
297
Taal:
Engels
Uitgever:  
Self published

Het verhaal:

He’s a player in more ways than one…

College junior John Logan can get any girl he wants. For this hockey star, life is a parade of parties and hookups, but behind his killer grins and easygoing charm, he hides growing despair about the dead-end road he’ll be forced to walk after graduation. A sexy encounter with freshman Grace Ivers is just the distraction he needs, but when a thoughtless mistake pushes her away, Logan plans to spend his final year proving to her that he’s worth a second chance.

Now he’s going to need to up his game…

After a less than stellar freshman year, Grace is back at Briar University, older, wiser, and so over the arrogant hockey player she nearly handed her V-card to. She’s not a charity case, and she’s not the quiet butterfly she was when they first hooked up. If Logan expects her to roll over and beg like all his other puck bunnies, he can think again. He wants her back? He’ll have towork for it. This time around, she’ll be the one in the driver’s seat, and she plans on driving him wild.

Mijn recensie:

Het verhaal algemeen:

Dit is het tweede deel in de Off campus serie en geloof me hij is net zo goed als deel 1. Dit verhaal gaat over één van de andere hockey spelers en natuurlijk een meisje. Hoewel dit gegeven niet echt origineel is en het verhaal misschien ook niet meteen, neemt dit niet weg dat het wel echt een super leuk boek is.

Het feit dat ik boek twee meteen naar boek één ben gaan lezen zegt eigenlijk genoeg. Want ik ben helemaal niet iemand die snel een hele serie achter elkaar leest ( al zou ik dit wel vaker willen doen. ) dus dat alleen al is een teken hoe leuk ik deze serie vind.

Leuk is misschien niet eens het goede woord, ik ben echt verliefd op de serie en de verhalen. Dit verhaal gaat over Logan, hij is de beste vriend van Garrett en ook hij komt terug in dit boek. Net als in het boek over Garrett kom je stukje bij beetje meer te weten over zijn verleden. Net als in het eerste boek zitten ook hier weer een paar emotionele scenes in en dat is ook de reden dat ik dit boek zo kan waarderen.

Het niet alleen maar zonneschijn, er is ook verdriet en dat maakt de karakters in mijn ogen een stuk realistischer.

De personages:

De hockeyspeler die we in dit leren kennen is Logan, ik vind hem zeker een leuk karakter maar zeker niet zo leuk als Dean. Hij heeft duidelijk een hoop meegemaakt en dat vormt hem tot wie hij nu is en verklaart ook veel van zijn beslissingen.

Het meisje waar hij verliefd op wordt is Grace en haar vond ik echt een leuk karakter. Ze is lekker onhandig en begint over seriemoordenaars als ze zenuwachtig is. Ze is misschien wel wat onzeker maar na een bepaalde gebeurtenis is daar niks meer van over en ontwikkeld ze zich echt naar een sterk karakter.

De Schrijfstijl:

Net als het eerste deel vond ik ook dit deel echt fijn geschreven. De hoofdstukken zijn ook dit keer vanuit twee perspectieven en dat zorgt ervoor dat je een goed beeld van het verhaal krijgt. Doordat de hoofdstukken niet te lang zijn beslis je snel om nog een hoofdstuk te lezen en anders zorgt Elle Kennedy er wel voor door te eindigen met een cliffhanger!

Eindoordeel:

Dit deel is minstens zo leuk als het eerste deel, inmiddels heb ik ook de score binnen en ja hoor ook die al aan het lezen.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: