Recensie: The score van Elle Kennedy

Titel:  The score ( off-campus #3)
Auteur:
Elle Kennedy
Pagina’s:
350
Taal:
Engels
Uitgever:
Self published

Het verhaal:

He knows how to score, on and off the ice

Allie Hayes is in crisis mode. With graduation looming, she still doesn’t have the first clue about what she’s going to do after college. To make matters worse, she’s nursing a broken heart thanks to the end of her longtime relationship. Wild rebound sex is definitely not the solution to her problems, but gorgeous hockey star Dean Di-Laurentis is impossible to resist. Just once, though, because even if her future is uncertain, it sure as heck won’t include the king of one-night stands.

It’ll take more than flashy moves to win her over

Dean always gets what he wants. Girls, grades, girls, recognition, girls…he’s a ladies man, all right, and he’s yet to meet a woman who’s immune to his charms. Until Allie. For one night, the feisty blonde rocked his entire world—and now she wants to be friends? Nope. It’s not over until he says it’s over. Dean is in full-on pursuit, but when life-rocking changes strike, he starts to wonder if maybe it’s time to stop focusing on scoring…and shoot for love.

Mijn recensie:

Het verhaal algemeen:

Laat ik voorop stellen dat voor ik dit boek las ik wel nieuwsgierig was naar Dean maar hij niet mijn favoriet was. Nou na het lezen van dit boek kom ik daar van terug, want hoewel ik eerst Garrett als favoriet had heet hij toch echt plaats moeten maken voor Dean.

Boek drie in de serie en ik kon niet wachten om hem te lezen, want ik ben echt verslaafd aan deze serie. Boek drie vind ik tot nu toe ook echt de beste, Dean en Allie zijn ontzettend leuk en maken als karakters beide de meeste groei door tot nu toe.

Dit keer geen moeilijk verleden, maar dat betekend niet dat je hart er niet uitgerukt wordt en verpletterd voor je ogen. Want emotioneel gezien vond ik dit boek ook eigenlijk wel het zwaarste tot nu toe.

De personages:

Dean is echt een macho man en eigenlijk is dat helemaal niet mijn type, maar hij heeft mij toch voor zich gewonnen. Juist omdat hij niet veranderd voor een meisje, hij blijft gewoon wie hij is. Maar hij maakt ook in dit boek genoeg mee dat hem wel veranderd.

Allie is ook een karakter dat een groei meemaakt, zij hopt eigenlijk van relatie naar relatie en gaat echt bij zichzelf denken hoe dit nu komt. Dean is in ieder geval de juiste persoon voor haar om haar hier bij te hebben.

De Schrijfstijl:

Tja kan ik hier nog iets over zeggen, eigenlijk niet moet ik zeggen. Ik heb er alles al over gezegd.

Eindoordeel:

Dit boek is tot nu toe de beste uit de serie als je het mij vraagt. Ik ben echt verslaafd aan de serie en verliefd op Dean. Het einde beloofd in ieder geval veel goeds voor het vierde deel!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: