Unboxing Owlcrate januari 2016

Mijn tweede filmpje, nog net zo akward maar goed ik deel hem toch met liefde met jullie. Als je onder de video kijkt vindt je een korte beschrijving van het boek dat in de box zat. Excuses voor de crappy kwaliteit van de video, ik ben (nog) niet in het bezit van een video camera.

Waar gaat het boek over?

Charlotte, Branwell, Emily, and Anne. The Brontë siblings have always been inseparable. After all, nothing can bond four siblings quite like life in an isolated parsonage out on the moors. Their vivid imaginations lend them escape from their strict upbringing, actually transporting them into their created worlds: the glittering Verdopolis and the romantic and melancholy Gondal. But at what price? As Branwell begins to slip into madness and the sisters feel their real lives slipping away, they must weigh the cost of their powerful imaginations, even as their characters—the brooding Rogue and dashing Duke of Zamorna—refuse to let them go.

Gorgeously written and based on the Brontës’ juvenilia, Worlds of Ink & Shadow brings to life one of history’s most celebrated literary families.

Als je de video leuk vind, laat het me dan even weten!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 januari 2016 at 07:25

Ziet er weer leuk uit! Vooral die Funko Pop *-*27 januari 2016 at 08:34

Whoehooeee Hermione!!! <327 januari 2016 at 09:26

Hermione heb ik zelf al eventjes in de kast staan. De nieuwe funko dolls in de Harry Potter-reeks zien er trouwens super uit. Ik dacht het oorspronkelijk bij Harry, Ron en Hermione te houden, maar ondertussen heb ik ook Snape in de kast staan en wil ik eigenlijk ook wel plaats maken voor Sirius Black, Luna, Dobby, …27 januari 2016 at 15:04

Hmm, ik ga me eens verdiepen in die crate. Ik was laatst al gaan zoeken, maar kon niet echt iets vinden. De meeste crates zijn op beauty gericht en dat vind ik erg jammer. Leuke video en dus bedankt voor de tip.27 januari 2016 at 21:03

Ik vind die van januari echt zo tof!28 januari 2016 at 10:22

Leuk filmpje! Echt een leuk iets dat Owl Crate! En je hebt een fijne stem om naar te luisteren 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: