Boek Haul januari 2016

De eerste maand zit er alweer op, dus tijd voor de eerste boek haul van dit jaar. Ik dacht dat het eigenlijk wel mee viel, maar ik heb stiekem toch een heel aantal boeken verzameld. Laat ik beginnen met de boeken die ik gekocht heb.

Ik kocht deze maand voor het eerst ( ja echt waar ) tweede hands boeken. Ik ben er eigenlijk nooit zo’n fan van maar deze zagen er prachtig uit en voor 6 euro voor twee hardcovers kon ik ze niet laten liggen. Het zijn de eerste twee bundels van de Lemony Snicket serie. Dit zijn boeken die ik eigenlijk al heel lang wil lezen, maar het kwam er nooit van. En nu dus wel!

4

Ook kocht ik een heel aantal boeken van Elle Kennedy, na het lezen van de eerste twee off campus boeken heb ik meteen de derde gereserveerd. Deze kwam begin januari uit en ik heb hem ook al gelezen. Als je op de foto klikt kom je bij de recensie. Na het lezen van deze waanzinnige serie besloot ik dat ik andere boeken van haar wilde lezen en heb ik mezelf heel erg verwend met de complete Killer instincts serie. Deze serie gaat over mercenaries en assassins en klonk gewoon ontzettend goed! Al moet er nog één deel binnen komen een één deel heb ik gereserveerd omdat hij nog niet uit is.

12424382_1106422759368571_1973295602_n(1) 7 8

Over Onverminderd van Rebecca Yarross heb ik zoveel goeds gehoord dat ik het besloot om ook zelf te gaan lezen. En wow wat is dit een prachtig boek! Mijn recensie verschijnt binnenkort. Hij is van mij heb ik aangeschaft omdat ik eigenlijk tot de conclusie kwam dat ik nog geen boek van Chinouk Thijssen heb gelezen. Dus dat ga ik heel snel doen

2

Via mijn abonnement bij HarperCollins ontving ik het prachtige boek Duizend stukjes van jou. Dit boek is zo mooi! En het is het boek dat we gaan bespreken bij de volgende Leesbeesten Leesclub op vrijdag 26 februari

3

In de owlcrate die deze maand in het teken stond van Magic zat dit prachtige boek Worlds of Ink and Shadow , over de Brontë zusjes. Ik ben er erg benieuwd naar.

5WIk deed ook dit jaar mee met de vijf december lootjes via de BAK, helaas raakte mijn pakketje kwijt. Maar mijn secret santa was zo lief om mij nogmaals het boek te sturen! Dus ik kan binnenkort weer in de wereld van Fallen duiken en lezen over mijn favoriet uit de serie Cam!

6

Tijdens de BAK deed ik mee aan een winactie bij Zon & Maan en daar won ik het prachtige bloedlijn. Ik hou van geschiedenis en laat de tijd van Henry VIII nou één van mijn favoriete tijdsperiodes zijn om over te lezen. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boek!

1

Tja en daar was dan de prachtige tas

van de WinterBBB waar deze prachtige boeken inzaten, met als echte parel voor mij dan het nieuwste boek van Colleen Hoover!

18 12

Welke boeken heb jij deze maand toegevoegd aan je collectie?

 

2 gedachtes over “Boek Haul januari 2016

  1. Daar zitten een paar prachtige covers tussen. Mijn favoriete aanwinst van vorige maand is ongetwijfeld ‘De reiziger’ van Diana Gabaldon. Ik heb het boek al gelezen maar vond het zo geweldig goed dat ik het ook zelf in de kast wilde kunnen plaatsen. De eerste dag van februari kocht ik al meteen drie boeken – dus ik ben al goed aan het sparen tegen de volgende aanwinsten post. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.