Wrap up januari en TBR februari

Ik had hier zo graag neergezet dat ik een hele hoop boeken had gelezen, en natuurlijk de TBR had gelezen die ik mezelf had gesteld. Maar helaas, vooral van de TBR die ik mezelf gesteld heb is weinig terecht gekomen. Daarom ga ik het dit keer anders doen, maar dat later. Laten we beginnen met de boeken die ik wel gelezen heb. Mocht er al een recensie online staan dan kun je de titel aanklikken om deze recensie te lezen.

Ik las deze maand:

Vuur en as van Saba Tahir
The deal van Elle Kennedy
The mistake van Elle Kennedy
The score van Elle Kennedy
Losing it van Cora Carmack
Duizend stukjes van jou van Claudia Gray
Onverminderd van Rebecca Yarros

12543249_797445347049756_1245563279_n

Uiteindelijk heb ik dus 7 boeken gelezen, dit is niet heel weinig maar ik had gehoopt op meer.

Mijn TBR deze maand gaat er iets anders uitzien, ik ben namelijk echt een lezer die afgaat op waar ze zin in heeft en dat kan ik nu eenmaal niet voor een hele maand bepalen. Ik heb echter twee boeken die ik deze maand zeker ga lezen en dat zijn:

Fangirl van Rainbow Rowell, ik doe mee aan een buddy read en we hebben dit boek gekozen. Hiermee voldoe ik meteen weer aan mijn doel om meer boeken te herlezen.

Fangirl book

Glass Sword van Victoria Aveyard, ik heb hem nog niet ( volgende week, nog één week eindelijk! ), maar deze ga ik ook zeker lezen!

Verder laat ik het vrij voor mezelf, ik ga nog naar de releaseparty van Simon Vs de rest van de wereld, heb nog een leesclub en eind deze maand ga ik naar Londen dus wie weet wat er nog op mijn pad komt. Bovendien ben ik echt al een tijdje in een beetje een new adult leesflow dus grote kans dat ik veel van dit genre ga lezen deze maand. We zullen zien!

Hoeveel boeken heb jij gelezen deze maand?

Een gedachte over “Wrap up januari en TBR februari

  1. Zeven boeken vind ik een behoorlijk aantal hoor! Maar als je er 90 wilt lezen, moet je natuurlijk ook elke maand zoiets lezen :). Zelf heb ik er deze maand zes gelezen en dat vind ik al behoorlijk veel. Toch hoop ik dat ik dit tempo vast kan houden, want ik vind het wel een mooi aantal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.