De week van een boekenworm: Week 4

De week van een boekenworm week 4

Maandag

Zoals elke week was ook deze maandag een gewone werkdag, ik sleepte mezelf uit bed want ik was de avond ervoor natuurlijk veel te laat gaan slapen en ging aan het werk.  Mijn werkdag werd onverwachts wat ingekort waardoor ik de tijd had om voor het eten nog te gaan sporten. ( tja ook een goed voornemen, een boekenworm met wat meer conditie )
Het fijne hieraan was dat ik mezelf in de avond lekker op de bank kon nestelen met Misschien Ooit van Colleen Hoover. Deze las ik dan ook uit die avond.

Dinsdag

Op dinsdag heb ik eigenlijk altijd een rustige dag met de kids, we knutselen wat, we zingen wat, we kijken eens een filmpje. Deze dinsdag was eigenlijk niet veel anders. Ik begon vandaag ook aan Fangirl van Rainbow Rowell, dit als onderdeel van een buddy read. Voor mij in ieder geval de derde keer dat ik dit boek lees.

Woensdag

Druk dagje vandaag, want in de ochtend moesten we met onze jongste naar het consultatiebureau. Waar ze natuurlijk iedereen inpakte met haar lach. In de middag was het tijd om kennis te maken met de juffrouw van onze oudste dochter, die in april naar school gaag. ( help! Mijn kleine meisje wordt nu echt groot! )
Die dag zag ik de trailer van Voor jou, tja en toen moest ik zou ik dat boek lezen. Dus hop Fangirl aan de kant en we gaan beginnen in dit prachtige boek. Voor de liefhebbers heb ik de trailer bijgevoegd en wat is hij mooi!!!

Donderdag

Vandaag ben ik even alleen de stad in gegaan, even snuffelen in de winkels en genieten van een beetje alone time. Bij de v&d hadden ze heel veel boeken in de aanbieding, maar ik heb er uiteindelijk maar eentje meegenomen. Ook liep ik naar de wereldwinkel voor twee heerlijke repen Tony Chocolonely en kocht ik Een leven na jou voor mezelf en Dolfje weerwolfje voor de meiden. Bij de Pipoos in de etalage zag ik toffe malletjes, die eigenlijk voor het schminken zijn, maar ik gebruik ze lekker voor mijn smashbook! Al met al een toffe dag en natuurlijk las ik ’s avonds in Voor jou.

Vrijdag

Vrijdag is mijn andere vaste werkdag, ik zou die dag ook wat vroeger klaar zijn……. Maar dat liep dan allemaal toch even anders. Het liep overal een beetje uit en uiteindelijk was ik toch laat thuis. Ook hadden we eindelijk de Disney reis geboekt want in April gaan we daar een weekendje naartoe om de verjaardag van onze oudste dochter te vieren. Om het af te maken mag ze ook nog een hele dag prinses zijn, ze wordt in het Disneyland hotel opgemaakt, aangekleed en krijgt een echte prinsessen fotoshoot. Nu keek ik altijd The voice op vrijdag maar ja dat is inmiddels afgelopen, dus heb ik de avond besteed aan wat lezen maar vooral eigenlijk niks doen en op social media rondhangen.

Zaterdag

Vandaag was de grote dag van het Cinderellis bal van Ellis! Maar eerst naar de stad om de bril van onze oudste dochter op te halen. Nou ja eigenlijk twee brillen, maar bril twee was blijkbaar nog niet klaar. Natuurlijk wilde ze eten bij de McDonalds en vandaaruit nam ik afscheid van haar en mijn moeder en ging ik op weg naar het station waar ik Emmy zou ontmoeten. Stiekem vond ik het best een beetje spannend, want ja zo lang ken ik iedereen nog niet.
Het was echt een super toffe middag, Ellis had haar huisje prachtig versierd met slingers, balonnen en glitters en heerlijke taarten gebakken en snoep spiesjes gemaakt. Al snel was iedereen met een enigszins rechthoekig pakketje een tikkeltje zenuwachtig omdat we bang waren dat we allemaal hetzelfde boek hadden gekocht. Gelukkig was dit niet het geval, op één keer na zowel ik als Melisa hadden het nieuwe boek van Jojo Moyes voor haar gekocht.

De hele middag vloog echt voorbij voor mijn gevoel, we kletsten enorm veel! We hebben een poging gedaan tot een spelletje doen en natuurlijk werden er foto’s, videos en selfies gemaakt. Kortom het was echt een hele toffe middag. Op de terugreis zaten we met z’n vieren in de trein en kletste we vrolijk verder! Eenmaal thuis was ik toch wel wat moe van de dag, dus hup lekker op de bank voor Wie is de mol. Daarna was het leestijd en ja ik heb het boek Voor jou uitgelezen, tranen gelaten en ik heb nu serieus een book hangover.

Zondag

De kids sliepen bij mijn ouders, dus eerst lekker uitslapen. Daarna was het toch echt tijd om eens wat te gaan bloggen, en verder te lezen in Fangirl. Eigenlijk echt een beetje een luie zondag dus!

Hoe zag jou week er uit? Heb je nog wat leuks gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

8 februari 2016 at 11:04

Jaaaaa je gaat echt genieten van het boek van Kami Garcia! 😀8 februari 2016 at 13:21

Goh, ik moet die trailer van Voor jou nog maar zien en ik krijg al ver terug de tranen in mijn ogen. Die film ga ik zo hard niet in de cinema zien want dan kom ik met van die rode ogen de zaal uit gewandeld. 🙂 Bij ons zijn de Tony repen niet zo makkelijk te vinden. Als ik ze al eens tegenkom zijn het doorgaans de klassiekere smaken dus tot nu toe heb ik ze nog steeds niet kunnen proeven. Ik ben trouwens ook nog nooit in Disneyland geweest maar ik ben vrij zeker dat zo’n dag onvergetelijk zal zijn voor jullie dochtertje.8 februari 2016 at 17:10

Wat een mooie versie van Fangirl! Ik heb het boek nog steeds liggen, ik moet het nog lezen. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: