Recensie: Losing it van Cora Carmack

Titel:  Losing it
Auteur:
Cora Carmack
Pagina’s:
204
Taal:
Engels
Uitgever:  
Self published

Het verhaal:

Sick of being the only virgin among her friends, Bliss Edwards decides the best way to deal with the problem is to lose it as quickly and simply as possible – a one-night stand. But her plan turns out to be anything but simple when she freaks out and leaves a gorgeous guy alone and naked in her bed with an excuse that no one with half-a-brain would ever believe. And as if that weren’t embarrassing enough, when she arrives for her first class of her last college semester, she recognizes her new theatre professor. She’d left him naked in her bed about 8 hours earlier.

Mijn recensie:

Het verhaal algemeen:

Om heel eerlijk te zijn vond ik dit boek een beetje tegenvallen. Ik had er veel positieve verhalen over gelezen en begon er dan ook met hoge verwachtingen aan en dat is misschien ook wel het probleem geweest. Mijn verwachtingen lagen waarschijnlijk te hoog.

Dit boek kon deze verwachting helaas niet waar maken, ik miste humor en vooral ook vaart in het verhaal. Het was continue aantrekken en afstoten en zich dan weer schuldig voelen. Waardoor ik er eigenlijk een beetje moe van werd. Beslis wat je wil en blijf daar alsjeblieft bij!  Natuurlijk lees ik wel vaker boeken waar hoofdpersonen niet kunnen kiezen maar vaak vind ik dat niet zo irritant als dit.

Het enige echte positieve dat ik heb te zeggen over dit boek: Een mannelijke hoofdrol met een Engels accent. Wow daar wordt ik dus wel heel erg blij van!

De personages:

De personages zijn wispelturig en kunnen geen beslissingen maken. Dit maakte het voor mij moeilijk om de karakters echt leuk te vinden. Het zorgde ervoor dat ik ze het liefst een keertje een door elkaar wilde schudden en ze te dwingen een keuze te maken.

Ook vond ik de beslissing van Bliss een beetje ongeloofwaardig, je bent nog nooit met iemand naar bed geweest dus je duikt maar iemand op in de kroeg? Euhm nee.

De Schrijfstijl:

Het was dan wel echt weer een boek waar je redelijk snel doorheen gaat. Het is op zich vlot geschreven waardoor het makkelijk wegleest.

Eindoordeel:

Helaas maakte dit boek mijn verwachtingen niet waar. Ik heb gehoord dat deel twee beter is, maar hier durf ik eigenlijk niet meer aan te beginnen.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

12 februari 2016 at 22:20

Jammer dat het boek zo tegenvalt! Het leek mij ook een leuk boek, maar ik heb inderdaad ook wel vaker boeken gelezen waar dat ‘ge-welles-nietus’ tussen de personages zo overdreven vaak beschreven wordt, dat het gewoon irritant wordt. Blergh! Hoewel ik zelf dan toch wel weer nieuwsgierig ben of het tweede boek inderdaad beter is dan het eerste 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: