De week van een boekenblogger: Week 5

Er is weer een week voorbij dus weer tijd om met jullie te delen wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen week.

Maandag:

Voor de meeste hier in het zuiden was het carnaval, ik moest gewoon werken en eigenlijk vond ik dat ook helemaal niet erg. Ik hou namelijk helemaal niet van Carnaval! Maar deze maandag was ook mijn moeder jarig en om dat te vieren gingen we die avond uit eten en naar een concert van Halestorm. Ik heb echt zoโ€™n ontzettend gave avond gehad!

Dinsdag:

We hadden grootse plannen om weg te gaan en zo, maar daar kwam eigenlijk uiteindelijk helemaal niks van. Mijn man was ook vrij en we zijn gewoon eigenlijk lekker thuis gebleven. Die avond keek ik natuurlijk vier handen op รฉรฉn buik en hij is een zij. Ook las ik het boek Sabriel van Garth Nix.

View this post on Instagram

Lekker genieten vanavond. #bookstagram @tonyschocolonely

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Woensdag:

Vandaag was het tijd voor wat boodschappen en verder eigenlijk helemaal niets, we hebben het echt een beetje rustig aan gedaan deze week. Gewoon omdat we het de laatste tijd zo druk hebben gehad. Ook vandaag las ik weer in Sabriel van Garth Nix en heb ik in de avond lekker Criminal Minds gekeken.

Donderdag

Donderdag is voor mij altijd Supernatural dag! Dus ik kijk altijd uit naar deze dag in de week. Maar eerst de rest van de dag doorkomen. Ik moest even weg, dus paste mijn vader op mijn kids en bij thuiskomst vertrokken we meteen weer naar de stad met de oudste om haar tweede bril op te halen. Ze vond het natuurlijk fantastisch dat ze mee mocht en ze wilde eten bij de McDonalds, wat prima was want op donderdag eten we eigenlijk altijd frietjes. Bij thuiskomst schopte ik mijn schoenen uit en keek Supernatural. Ik hou zoveel van deze serie! Daarna las ik Sabriel uit, wow wat een geweldig boek!

View this post on Instagram

Ik kon het niet laten! ๐Ÿ˜ #boomkstagram #bookbag

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Vrijdag

Vandaag een werkdag, maar omdat het vakantie is hadden we vandaag een uitstapje, naar een binnenspeeltuin. Hartstikke leuk maar wel ontzettend druk, toen ik thuis kwam was ik dan ook behoorlijk moe. Die dag begon ik ook aan Confess van Colleen Hoover, ik ben echt fan van deze schrijfster ik vind haar boeken echt heel erg goed! Ook begon ik weer met het kijken van The gilmore girls. Wat is die serie toch eigenlijk ook ontzettend leuk. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de Netflix exclusive afelveringen die er gaan komen!

View this post on Instagram

Rewatching time again! #gilmoregirls

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Zaterdag

Vandaag gingen we shoppen in eindhoven, en ik had super veel geluk want ik vond de volgende twee delen van de Garth Nix! Ook deden we die dag het vervelendste klusje ooit: De boodschappen, ik heb daar dus echt een hekel aan! Maar bij thuiskomst lag er een geweldige verassing in de brievenbus, namelijk een Valentijnskaartje van Ellis!!

โ€™s Avonds gingen we onverwachts op een pre-valentijns date: Naar de film Deadpool. Ik heb echt ontzettend gelachen en ik zou hem zo weer gaan kijken in de bioscoop!

View this post on Instagram

Yes! Best pre-valentine gift ever! #deadpool

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Zondag:

Vandaag was de releaseparty van Simon Vs de verwachtingen van de rest van de wereld. Ontzettend leuk! Ik heb echt genoten van het panelgesprek, de oreoโ€™s, de gesprekken met anderen en het skype gesprek met Becky Albertrali. Een uitgebreid verslag van de dag verschijnt later deze week. In de avond heb ik lasagne gegeten en lekker gelezen. Maar man wat heb ik nu zin om Simon te gaan lezen!

Wat heb jij deze week gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 februari 2016 at 17:12

Wat een goed gevulde toffe week. Erg leuk dat je bij de foto met het Frozen-boek wat assistentie van je dochtertjes kreeg. ๐Ÿ™‚ Gilmore Girls is al zoooo lang geleden, maar eerst wil ik toch wel echt Supernatural zien hoor. Jammer genoeg nog steeds niet veel kunnen zien van het zevende seizoen. ๐Ÿ™15 februari 2016 at 22:16

Die donderdag moet heilig zijn! Haha. Da’s bij mij de zaterdag vaak (na het boodschappen doen, als troost, supernatural kijken :)). Die bookbag is ook erg leuk!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: