The quote challenge day 1

Ik ben door Melissa van Melissa’s bookworld getagd voor de quote challenge, wat houd die challenge precies in? Nou lees snel verder

Het is de bedoeling dat ik drie dagen lang drie favoriete quotes deel en drie mensen tag om hetzelfde te doen. Vandaag is dag 1 en ik heb gekozen voor quotes van Fangirl van Rainbow Rowell omdat dit één van mijn meest favoriete boeken is. Lees je snel mee

  1. Dit vind ik één van de mooiste, als ik toch ooit een boek quote zou laten tatoeëren dan zou het deze zijn.
( van: https://bookishandawesome.wordpress.com )

2. Ja hoor, dat zou ik helemaal niet erg vinden! Jullie wel?

3.  Deze quote geeft eigenlijk precies weer hoe Cath over Levi denkt en ik vind dit serieus één van de schattigste liefdesverhalen die ik gelezen heb.

Dat was het weer voor vandaag. Hoewel deze tag ook betekend dat ik hem elke dag door moet geven aan drie mensen wil ik niet teveel mensen onder druk zetten om dit ook te doen. Dus als je het leuk vind neem hem dan vooral over!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 februari 2016 at 21:17

Opgesloten zitten in een bibliotheek: ik ken inderdaad ergere plekken om opgesloten te zitten 🙂24 februari 2016 at 10:07

Een tijd terug verscheen er iets online van een kerel die ‘s nachts opgesloten zat in een boekenwinkel én via Twitter probeerde om de eigenaars te bereiken zodat hij naar huis toe kon. Het enige dat ik dacht toen ik dat las was … Waarom wil je daar in hemelsnaam weg?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: