The quote challenge day 3

Ik ben door Melissa van Melissa’s bookworld getagd voor de quote challenge, wat houd die challenge precies in? Nou lees snel verder

Het is de bedoeling dat ik drie dagen lang drie favoriete quotes deel en drie mensen tag om hetzelfde te doen. We zijn aanbeland bij de laatste dag. Vandaag quotes uit Voor jou van Jojo Moyes, ik heb dit boek pas gelezen en vond het echt heel erg mooi. Ik ga ook geen uitleg geven bij de quotes ze spreken wat mij betreft voor zichzelf!

1.

2.

3.

Dat is het einde van de challenge. Hoewel deze tag ook betekend dat ik hem elke dag door moet geven aan drie mensen wil ik niet teveel mensen onder druk zetten om dit ook te doen. Dus als je het leuk vind neem hem dan vooral over!

 

Een gedachte over “The quote challenge day 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.