The quote challenge day 3

Ik ben door Melissa van Melissa’s bookworld getagd voor de quote challenge, wat houd die challenge precies in? Nou lees snel verder

Het is de bedoeling dat ik drie dagen lang drie favoriete quotes deel en drie mensen tag om hetzelfde te doen. We zijn aanbeland bij de laatste dag. Vandaag quotes uit Voor jou van Jojo Moyes, ik heb dit boek pas gelezen en vond het echt heel erg mooi. Ik ga ook geen uitleg geven bij de quotes ze spreken wat mij betreft voor zichzelf!

1.

2.

3.

Dat is het einde van de challenge. Hoewel deze tag ook betekend dat ik hem elke dag door moet geven aan drie mensen wil ik niet teveel mensen onder druk zetten om dit ook te doen. Dus als je het leuk vind neem hem dan vooral over!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 februari 2016 at 18:00

Die laatste quote vind ik erg mooi! (Rest ook hoor, maar vooral die laatste :)). Vind het ook een mooi beeld, en coole typografie.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The quote challenge day 2

24 februari 2016

%d bloggers liken dit: