De week van een boekenworm week 6

Ik  verontschuldig me alvast voor het gebrek aan foto’s deze week. Ik heb er gewoon echt te weinig gemaakt. Ik maak het echt goed volgende week!

Maandag:

Net als elke week is dit mijn werkdag, maar deze dag was toch een beetje speciaal want: The walking dead is terug!!!!! Ja naast Supernatural vind ik deze serie echt zo awesome! Dus de hele dag zat ik te wachten tot het 10 uur zou worden, ik kon niet wachten om te zien hoe het verder zou gaan. En ik was geschokt, ik heb naar de tv. geroepen en ik had serieus pijn in mijn buik en hartkloppingen zo spannend vond ik het! Ow ja deze dag besloot ik ook dat ik echt wat beter in moest gaan plannen voor mijn blog dus om de middag wat sneller te laten gaan heb ik na mijn werk super hard gewerkt en de rest van de week ingepland! Ik las ook nog Confess uit en begon aan de eerste paar pagina’s van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld.

Dinsdag:

Nadat het gisteravond zo spannend was, vond ik het vanochtend een beetje moeilijk om uit mijn bed te komen. Aangezien ik na het zien van de aflevering niet meteen kon slapen.  Maar goed de dag begon rustig want mijn meisjes besloten om uit te slapen. Verder hebben we niet veel bijzonders gedaan. We hebben vooral veel geknuffeld en samen gezellig een filmpje gekeken ( Assepoester voor degene die nieuwsgierig zijn ) Ik las Simon uit en keek ook nog naar vier handen op één buik.

Woensdag:

Normaal gaan we altijd weg op woensdag, vandaag ook wel maar geen hele dag. Mijn nieuwe bril en zonnebril waren eindelijk klaar dus die zijn we gaan ophalen. Altijd fijn een reserve bril omdat mijn sterkte heel erg veranderd is had ik geen reserve bril meer. Met twee kleine kinderen is dat toch wel handig en ook mijn zonnebril was niet goed meer dus met een leuke actie van de specsavers heb ik er nu ook weer een  mooie zonnebril bij. Maar serieus als je zulke slechte ogen hebt als ik is een bril haast onbetaalbaar! ’s-Avonds ben ik gaan sporten en heb ik daarna heerlijk op de bank gezeten. Ik begon in het boek Lirael van Garth Nix. Dit is het tweede deel van de Old kingdom serie en wow ik ben echt verslaafd aan deze serie! Ik vind hem zo goed! En bonus want er komt nog een boek uit!

Donderdag:

Vandaag kreeg ik een privé berichtje via twitter of ik interesse had in het lezen van en boek ter recensie. Natuurlijk wilde ik dat wel! Ik was van plan om dit boek te gaan lezen tijdens mijn reis naar Londen maar dat pakte toch net even anders uit….. Maar goed verder hebben we ons die dag ook niet heel druk gemaakt. Een beetje geverfd, een beetje tv gekeken en gewoon niks gedaan. Mijn oudste dochter voelde zich niet helemaal fit en heeft ook even op de bank geslapen.  Die avond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Supernatural en ja hoor dit seizoen is echt zo goed!!! Ik kan niet wachten op de nieuwe aflevering!

Vrijdag:

Ook dit is een werkdag en dit is altijd een lange werkdag. Ik werk dan tot half 5. Ik kreeg ook het pdf bestand binnen van het boek dat ik zou lezen ter recensie en ik was toch nieuwsgierig dus besloot een paar pagina’s te lezen. Tja ik kon toen niet meer stoppen en besloot mijn andere boek even te laten voor wat het was om deze verder te lezen. Ook keek ik The big bang theory, ik ben echt een serie junkie en deze vind ik dus ook heel erg leuk!

Zaterdag:

Deze dag begon rustig, want de meiden wilde logeren bij opa en oma. Ik heb een heerlijke stroopwafelcake gebakken en las mijn boek uit. Ook deed ik het meest verschrikkelijke klusje van de week: De boodschappen. Daarna ben ik bij mijn ouders gebleven en heb daar gegeten. Wederom wilde de meiden daar blijven en hoewel ik ze ontzettend mis als ze weg zijn weet ik hoe leuk ze het vinden bij opa en oma dus ja dan kan ik geen nee zeggen. ’s Avonds keek ik Wie is de mol en las ik verder in Lirael.

Zondag:

Nou ja ik kon dus weer uitslapen, dat heb ik dan ook gedaan! Verder heb ik heerlijk geblogd en ja ik heb de hele week weer ingepland! Wat voelt het goed om dat gewoon gedaan te hebben!  Vervolgens liep ik richting mijn ouders  voor het eerste bioscoop avontuur van Lotte. We gingen naar de film van Woezel en Pip daar had ik namelijk kaartjes voor gewonnen. Ze vond het in ieder geval helemaal fantastisch. ‘s avonds kwam jurassic world op tv. en heb ik deze samen met mijn man gekeken.

Hoe zag jou week eruit?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 februari 2016 at 18:44

Gek hé, maar iedere keer dat ik die vraag onderaan tegenkom weet ik het antwoord niet meteen. Mijn geheugen is zo slecht dat ik me niet direct herinner wat er afgelopen week gebeurd is. Gelukkig heb ik een aantal spiekmethodes. Ik voel me al een tijdje niet zo goed dus is het hier de laatste tijd wat rustiger. Vorige week keek ik met mijn nichtje naar twee films, had ik een knutselmiddag met twee vriendinnen en ging ik met mijn echtgenoot, broers en schoonzusjes lekker uit eten. Jouw stroopwafelcake ziet er héél erg lekker uit. Bij Emmy zag ik ook al Oreo-bonbons langskomen, … Bloggen is precies niet goed voor de lijn want nu heb ik zin in zoete lekkernijen. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The quote challenge day 1

23 februari 2016

%d bloggers liken dit: