De week van een boekenworm: week 7

Een week vol met studeren en een reisje naar Londen! Lees je snel mee?

Maandag:

Maandag is eigenlijk altijd mijn werkdag, zo ook vandaag met als verschil dat ik vandaag vanuit thuis werkte. Er moesten veel dingen geregeld worden dus dat ben ik gaan doen. Mijn kindjes waren bij opa want als ik iets geleerd heb is het wel dat werken en kinderen niet goed samengaan haha. Ik was op tijd klaar en besloot lekker op de bank te gaan liggen en Gilmore Girls te kijken. Die avond zijn we eerst gaan sporten en op tijd zat ik weer klaar voor een nieuwe aflevering van The walking dead! Deze serie wordt ook echt elke aflevering beter! Verder las ik in het boek Clariel, een geweldig boek, maar ik merk wel dat ik moeite heb met concentreren op lezen.

Dinsdag:

Op dinsdag stond de pakket dienst aan de deur, nee niet met een leuk boek alhoewel ik ook de owlcrate kreeg, maar met studieboeken….. Ja je leest het goed deze boekenworm gaat weer studeren. Nu is het geen volledige opleiding, maar dat maakt het niet minder druk haha. Vol goede moed begin er dan ook aan. Die avond las ik de eerste hoofdstukken en keek ook nog naar Vier handen op 1 buik.

Woensdag:

Of zal ik er maar studeer dag van maken? De gehele dag ben ik bijna bezig geweest met het lezen van hoofdstukken en het maken van de eerste opdrachten Waarom vandaag? Nou ja simpelweg omdat mijn man thuis was en ik door mijn iets latere start gewoon wat meer moest doen. Dus ja aan het einde van de dag was ik lichtelijk gestrest en heb ik besloten even een ander boek op te pakken. Iets wat makkelijk weg leest en ik kwam uit bij backstage pass. Ja wel een leuk boek maar nog niet uit hoor! Ook keek ik criminal minds en voor ik het wist was het echt tijd om naar bed te gaan.

Donderdag:

AAAAAh nog één nachtje slapen en dan zouden we met de bus voor een dagje “even” naar Londen gaan! Maar vandaag maar eens even lekker genieten van mijn kindjes en kijken of ik nog een beetje kan studeren tussendoor. Gelukkig waren mijn meisjes super lief ( zijn ze meestal wel hoor, maar zo af en toe komt de draak in ze naar boven. ) en heb ik ook daar nog een beetje tijd voor gehad. Ik mezelf beloofd dat ik die avond even een beetje rustig aan mocht doen. Natuurlijk heb ik heerlijk de laatste aflevering van Supernatural gekeken. Ik hou echt zo van die serie, maar dat is geen geheim natuurlijk!

Vrijdag:

D-day of eigenlijk L-day! Maar eerst nog aan het werk. Jeetje wat duurde deze dag lang zeg! Want ja ik wilde natuurlijk heel graag naar Londen. Die avond had ik ook nog leesclub, het was weer super gezellig, maar ik heb er verder geen foto’s van gemaakt dus ditmaal geen uitgebreid verslag. Eenmaal thuis even snel onder de douche en op weg naar de bus. Hoe de rest van dit avontuur verliep vertel ik in een uitgebreid verslag.

Zaterdag:

Deze heerlijke dag ben ik in Londen geweest, ik heb echt zoveel gewinkeld want dat was onze missie die dag. Het was niet onze eerste keer in Londen dus vandaag wilde we eigenlijk alleen maar shoppen. Naar de Waterstones, de Disneywinkel en ja we zijn naar Hogwarts geweest. Het was echt een heerlijke dag en voor we het wisten zaten we weer in de bus terug.

Zondag;

Heel vroeg in de ochtend kwamen we weer thuis en ik ben gelijk mijn bedje in gedoken. Ik heb heerlijk tot half 1 geslapen en Wie is de mol gekeken. Daarna was het tijd om foto’s te maken van mijn aankopen en daarvan te genieten. Verder was het een rustig dagje, man en kinderen waren niet thuis dus ik kon ook echt even uitrusten. Ik schrijf dit vroeg in de middag maar ik moet in ieder geval nog boodschappen doen vandaag. Verder ga ik of vanavond even lekker voor de tv hangen of lekker lezen in één van mijn nieuwe boeken!

Hoe was jou week?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 februari 2016 at 22:52

Ik heb echt waar de hele blogpost gelezen – al doet mijn volgende reactie ongetwijfeld anders vermoeden … Aaaah Londen én Hogwarts én Waterstones én … Klinkt gewoon als een perfecte dag. Hopelijk hebben jullie er volop van kunnen genieten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul februari

1 maart 2016

%d bloggers liken dit: