Boek Haul februari

Februari is een korte maand, maar ik heb wel heel veel boeken toegevoegd. oeps en ik had me nog zo voorgenomen om minder te kopen. Maar goed dat is dus helaas even anders gegaan haha. Hier mijn aanwinsten van deze maand:

Ik kocht dit boek van Karmen Garcia omdat hij één in de aanbieding was bij de v&d en omdat Emmy zei dat het eigenlijk gewoon op Supernatural lijkt!

Deze maand las ik eindelijk Voor jou van Jojo Moyes, ik wil nu het vervolg ook wel graag lezen.

Frozen is hier nog steeds een hot item in huis, en stiekem ben ik eigenlijk ook wel erg benieuwd naar dit boek!

Ik ken ze nog wel die vrienden boekjes van vroeger, helemaal geweldig natuurlijk! Maar nu is er ook één voor volwassenen!

Ik moet deel twee ook nog lezen, maar deze wilde ik toch vast aan mijn collectie toevoegen. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe de serie af gaat lopen.

Ook deze maand ontving ik weer een owlcrate, daarin zat dit boek, na het lezen van de synopsis ben ik er erg nieuwsgierig naar!

Ook in de owlcrate zat deze classic, ook eentje die ik nog niet gelezen heb. Ik ben er wel benieuwd naar en hij is niet zo dik dus dat komt mooi uit!

Glass Sword, wat keek ik uit naar dit boek….. Maar door alle drama bij bol.com was het enthousiasme even weg. Ik besloot maar gewoon voor de ongesigneerde editie te gaan maar ik ben er nog niet aan begonnen.

Dit is zo’n boek dat ik eigenlijk al heel lang wil lezen en besloot om nu toch maar eens te kopen.

Het eerste boek Sabriel had ik al een tijdje in de kast, maar na het lezen daarvan wilde ik de serie compleet maken. Dat heb ik nu dus gedaan! Al komt er nog een boek, maar dat is nog niet uit.

In Londen ging ik ook een beetje los…… Ik kocht in ieder geval A gathering of shadows, na het lezen van een A darker shade of magic ben ik erg nieuwsgierig naar het vervolg.

Ook kocht ik The Enemy en The dead van Charlie Higson, ik zag dit boek afgelopen vrijdag al bij de leesclub. Maar besloot om in Londen te kijken of ze hem daar ook hadden. En aangezien het boek me zo gaaf lijkt ( ben inmiddels begonnen en ja hij is echt vet, lekker ranzig! ) heb ik ook maar meteen deel twee meegenomen.

Ook kocht ik The unmummy mum, een verzameling blogs die voor zover ik gelezen heb echt heel leuk zijn. Aangezien ik zelf mama ben verwacht ik veel verhalen wel te herkennen.

Ik kwam ook deze gave editie van Carry On tegen, nu hoef ik vast niet meer te vertellen dat ik dit boek echt heel gaaf vind. Dus deze editie kon ik niet laten liggen!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 maart 2016 at 07:16

Ah, weer een paar boeken die ik zo graag wil lezen, maar ik kom gewoon niet aan lezen toe. Nu al 3 weken niet. Zo ongelooflijk balen. Mooie collectie boeken is voorbij gekomen!1 maart 2016 at 12:54

Wauw wat een mooie haul!!!

Ik ben stiekem ook heel erg benieuwd naar Frozen 🙂2 maart 2016 at 10:27

Wat een awesome haul ook weer xD
Een frozen heart lijkt me ook geweldig!
En die editie van Carry on, omg dat is echt zo amazing.
Ik had stiekem ook het meeste op de app al voorbij zien komen,
maar zo’n haul post is altijd leuk om te lezen <3sara knockaert
24 juni 2016 at 16:47

Hallo,

Ik heb het boek “een leven na jou” in één ruk uitgelezen. Het eerste boek had ik maanden voordien al verslonden en was wondermooi. Ook dit tweede deel was super. Ik kon niet stoppen met lezen, ik nam zelfs geen tijd om zelf te schrijven. Er zijn tijdens het lezen van het boek wel veel tranen gevloeid. Op het einde van het boek vondt ik het jammer dat het gedaan was, emotioneel gezien was ik een wrak en volledig uitgeput.

Ik hoop dat andere lezers ook van dit boek genoten hebben?

Groetjes,

SaraGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: