De week van een boekenworm week 8

Hallo allemaal, het is weer maandag dus tijd voor een update over wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb…. bereid je voor op een saaie week van vooral leren.

Maandag:

Net als elke maandag ook gewoon een werkdag, maar pfff na de hele zondag bijna gestudeerd te hebben had ik deze dag graag even vrij gehad. Ook voor mijn kinderen want om eerlijk te zijn, heb ik een beetje het gevoel dat ik niet de moeder ben die ik wil zijn. Dus na mijn werk probeer ik ook een beetje te knuffelen en spelen met de kids. ‘s avonds is het weer tijd voor studeren en mijn uurtje ontspanning: The walking dead!

Dinsdag;

Goh ook vandaag staat weer in het teken van leren, leren, leren. Inmiddels ben ik er al wel een beetje klaar mee en merk ik dat het eigenlijk gewoon een beetje teveel is. Maar ik sla me er toch doorheen en leer in de middag samen met mijn moeder nog wat meer. In de avond probeer ik te ontspannen….. met nadruk op probeer want het lukt voor geen meter.

Woensdag:

Oké het is tijd voor een andere aanpak! Vandaag ga ik samen met man en kids naar de Efteling. Want de meiden hebben deze aandacht echt verdient. We hebben een super gezellige dag en voor ik het weet zitten we weer in de auto naar huis. Daar aangekomen tja daar liggen ze toch weer de studieboeken……

Donderdag:

Leren, ik geloof dat, dat het enigste is wat ik nog doe deze week. in voorbereiding op mijn lesdag zaterdag moet ik ook gewoon nog zoveel doen! Maar goed tegen het avondeten zit ik er serieus zo doorheen dat ik huilend op bed zit. Ik krijg het niet meer voor elkaar. We nemen een besluit, we gaan het rustiger aan doen en anders helaas missen we die eerste examenkans maar want dit gaat zo niet werken. Die avond kan ik voor het eerst een beetje relaxen, wat ben ik moe en al snel val ik in slaap.

Vrijdag:

Werkdag, ook dat moet natuurlijk weer gebeuren. Maar ik kom mijn bed bijna niet uit. Ik ben zo moe! Ik sleep mezelf uit bed en door de dag heen. In de avond doe ik de laatste dingen voor de dag erna en kijk wat tv. Ik val al vroeg weer in slaap

Zaterdag:

De lesdag, pfff wat zag ik er tegenop! Een hele dag op school zitten. Gelukkig viel het mee en vloog de tijd voorbij. Weer thuis besloot ik vandaag niets meer te doen. De meiden wilde bij oma en opa logeren wat ik wel fijn vond en ik ben lekker op bed wie is de mol gaan kijken ( wat een teleurstelling zeg, die ontknoping! ). Daarna heb ik nog flink wat gelezen in The enemy, echt een super goed boek!

Zondag:

Verbaasd het je als ik zeg dat ik vandaag vooral veel heb gestudeerd? Waarschijnlijk niet toch? Ik maak ook wat tijd om te bloggen. Dit typ ik laat in de middag en vanavond heb ik een date, met mijn boek. Want jeetje wat is die spannend en wat wil ik graag weten hoe hij afloopt.

Ik hoop dat het nu even iets rustiger wordt, qua lesstof in ieder geval wel en dat ik het bloggen weer een beetje beter kan gaan verdelen. Hopelijk heb ik volgende week ook weer wat leuk dingen gedaan haha.

Wat heb jij deze week gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verslag Londen

3 maart 2016

%d bloggers liken dit: