studeren en wat het doet met mijn leestijd

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik weer een studie begonnen. Nou ja gelukkig is het maar een korte studie maar het heeft wel veel invloed op mijn leestijd. Ik heb die namelijk bijna niet op dit moment, er zijn wel momenten dat ik kan lezen natuurlijk maar ik heb er gewoon de energie niet meer voor. Als ik al een hele dag aan het lezen ben in mijn studieboeken heb ik geen zin en concentratie meer voor een boek.

Dit betekend dat ik inmiddels 3 boeken achterloop op mijn reading challenge, heel erg jammer. Maar ik ga hem niet bijstellen en ik ga me er ook  nog niet te druk over maken.

Verder betekend het ook dat ik geen recensies heb, want geen gelezen boek is ook geen recensies natuurlijk. Nu zou ik wat oude recensies op kunnen diepen van voor mijn blogtijd maar dat vind ik eigenlijk zonde dus dat doe ik ook niet.

Dus de komende week in ieder geval geen recensies, maar ik heb wel een aantal tags die ik nog moet invullen dus die zul je voorbij zien komen. En hopelijk kan ik vanaf deze week weer wat meer gaan lezen want: Lady Midnight komt eraan!!!!!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

8 maart 2016 at 17:29

Herkenbaar! Succes met studeren 🙂9 maart 2016 at 10:52

Heel herkenbaar! Mijn studie zorgt er af en toe ook voor dat ik amper tijd heb om te lezen. Is niet erg, je krijgt vanzelf wel weer meer tijd9 maart 2016 at 18:55

Ik kom zelf deze week ook maar amper aan lezen toe. Niet door een studie maar wel door een hoop klusjes die moeten gebeuren, door een slechte gezondheid, een aantal afspraken, … Veel succes Annabel, hopelijk hebben we binnenkort allebei weer wat meer leestijd.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The book GIF tag

9 maart 2016

%d bloggers liken dit: