De week van een boekenworm week 9

Weer een week voorbij, ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb echt het idee dat dit jaar veel harder gaat dan andere jaren!

Maandag:

Werkdag, dus verder heb ik dan niet zoveel tijd om andere dingen te doen op de dag. Maar als ik thuis kom na een dag werken ben ik altijd extra blij als ik mijn kleine meisjes weer zie. En helemaal als ze dan op je af komen rennen voor een dikke knuffel! Mijn maandagavond is altijd The walking dead avond. Het kan dan niet snel genoeg tien uur zijn! Ik besloot maar te gaan leren om wat tijd te doden en ging verder in het boek Backstage Pass ( morgen verschijnt de recensie hier van ). Om tien uur zat ik er helemaal klaar voor! En terecht want wow wat een ontzettend goed aflevering was het weer!

 

Dinsdag

Yes Lady Midnight komt vandaag uit! Dat was het eerste wat ik dacht toen mijn ogen open gingen. Ik checkte snel mijn telefoon….. Geen berichtje van bol. Dat betekend geen boek vandaag en stiekem was ik best wel teleurgesteld. Ik had zo gehoopt vandaag in het boek te kunnen beginnen. Ik heb wat berichtjes heen en weer gestuurd met bol.com en ze verzekerde mij dat als ik hem vandaag niet zou ontvangen hij er zeker morgen zou moeten zijn. Nou ja daar hopen we dan maar op. Ik bestudeerde nog een hoofdstuk en keek de nieuwe aflevering van Pretty little liars. Natuurlijk was er ook genoeg tijd om te knuffelen en gezellig met de meiden bezig te zijn.

Woensdag

Ik werd wakker en checkte mijn telefoon nogmaals…. Jaaaaaaaa! vandaag komt Lady Midnight. Maar eerst op weg naar the wall voor de toys xl want we moesten cadeautjes halen voor het petekindje van mijn man. Ons kleine nichtje wordt alweer bijna één. Weer besef ik me hoe hard een jaar gaat! Natuurlijk gaan we niet weg zonder een kleinigheidje voor onze eigen meisjes en ze hebben zich prima vermaakt met de vele glijbanen die er stonden. Eenmaal thuis heb ik nog maar wat gestudeerd aangezien mijn man thuis is dus die houd zich dan bezig met de meisjes. De bel ging, ik sprong op…. het was een jehova getuige haha. Uiteindelijk kwam de postbode wel, zelfs met twee pakketjes. Ook het laatste deel van Call of the forgotten zat erbij. En daar was hij dan…..Lady Midnight. De cover is echt prachtig!! Die avond begon ik er meteen in, maar was al snel afgeleid want Criminal Minds begon en gelukkig Dr. Spencer Reid was weer terug!

Donderdag:

Ik had me voorgenomen om de momenten die ik had lekker te lezen in Lady Midnight, maar op de één of andere manier lukte het niet. Ik moest even naar de stad en stelde een leuk pakketje samen voor mijn boekvriendinnetjes, ik vind het altijd zo leuk om ze te verassen, het zijn echte zulke lieve meiden! Weer thuis heb ik me op mijn meiden gestort. We hebben gespeeld, geknuffeld, gezongen, heerlijk gewoon! Die avond deed ik weer een poging met Lady Midnight, maar op de één of andere manier kom ik er gewoon niet in!

Vrijdag:

Dit is mijn andere werkdag dus de hele dag ben ik aan het werk geweest, op het werk doe ik niet veel bijzonders haha. Die avond werden de meiden verwend want we aten pannenkoeken! Laten mijn kinderen dat nu echt lekker vinden dus die waren helemaal happy. ‘s avonds heb ik huiswerk gemaakt en daarna de nieuwe aflevering van The big bang theory gekeken. In bed heb ik nog een paar bladzijde gelezen in Lady Midnight, langzaam aan begin ik er nu dan toch in te komen denk ik.

Zaterdag:

Al voor de wekker ben ik wakker, ik ga de was doen en start rustig op. Om half tien stond mijn moeder voor de deur we zouden naar Eindhoven gaan, want ik moest echt nieuwe broeken! Nu heb ik echt een hekel aan winkelen voor broeken aangezien ik niet echt slank ben en het lastig is om leuke broeken te vinden. Maar ik had geluk bij de C&A vond ik er drie! Ze zitten heerlijk en ze staan nog leuk ook! Daarna liepen we naar de Primark en ook daar vond ik nog een broek! Het was mijn geluksdag denk ik, want ik zag een gaaf shirt van Game of Thrones en ook die was er nog in mijn maat. Daarna zijn we lekker wat gaan eten en mocht ik nog even los in de boekwinkel. Daar heb ik mezelf verwend, ik heb de rest van de The enemy serie van Charlie Higson want wow die is echt goed! Eenmaal thuis waren de meiden blij verrast met de nieuwe play doh die we hadden meegenomen en ben ik met mijn man nog naar een verjaardag geweest.

Zondag:

Het is zondagochtend terwijl ik dit typ, de ochtend staat in het teken van bloggen en ik hoop dit weer op te kunnen pakken en weer meer foto’s te gaan maken! Vanmiddag gaan we naar de verjaardag van ons nichtje en vanavond heb ik of een date met mijn boek of ik ga Ten inch hero kijken, een superleuke film met Jensen Ackles….want Jensen Ackles!

Hoe was jullie week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: