Winactie!

Ik weet het ik doe ze niet zo heel vaak, winacties. Maar deze is wel echt heel leuk! Ik mag namelijk van uitgeverij Zomer&Keuning het boek Ga voor mij van J.Lynn ofwel Jennifer L. Armentrout weggeven!!!!! Ik ben fan van het New adult genre, ik vind het heerlijke boeken om te lezen dus de liefde voor dit genre deel ik graag! Laten we beginnen met waar het boek over gaat:

Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…
De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

Lijkt dit boek je nou heel erg leuk? Doe dan snel mee!
Meedoen is simpel, volg me op bloglovin’, twitter, facebook, instagram, of gewoon overal. Maar in ieder geval via één van deze kanalen. Vertel mij waarom jij New adult zo’n leuk genre vindt.

Deze actie loopt tot 30 maart, op 31 maart neem ik contact op met de winnaar dus zorg dat je email adres klopt!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 maart 2016 at 07:17

Leuk! Ik heb al veel goeds over Armenstrout gehoord, maar eigenlijk nog nooit iets van haar gelezen. En dat terwijl ik wel van New Adult houd. Met name omdat het tussendoor zo lekker wegleest (vaak tenminste). Je even verliezen in de romances van een ander. Dat is weer wat anders dan spannende thrillers of drama of literatuur die ik normaal veel lees. Je volgen op Bloglovin’ deed ik al, dus ik waag graag een kansje op dit mooie boek (althans, hij lijkt me goed) 🙂17 maart 2016 at 07:47

Ik vind het zo’n geweldig gerne omdat er zoveel liefde in voor komt♡ En liefde heeft de hele wereld nodig. En ik mis dit boek alleen nog in mijn collectie van de wacht op mij serie. Hihi
Via twitter en instagram volg ik je als roseandbooks. Maar via fb als Lisa ter maat en bloglovin ook. Xx17 maart 2016 at 08:08

Ik volg je al op bloglovin en Facebook ^^
Ik zou graag een kansje wagen omdat ik nieuw ben in het New Adult genre, ik ben er wel heel nieuwsgierig naar! 🙂Ans Stier
17 maart 2016 at 09:07

Ik volg op facebook en bloglovin. Ik lees graag young adult maar nieuw adult ben ik eigenlijk nog helemaal niet mee bekend dus daar zou ik graag kennis mee maken. Ik loot dus graag mee.17 maart 2016 at 09:20

Ohw leuk! Ik doe graag mee. Heerlijk dat NA!!! Wat mij betreft echt de overtreffende trap van Chicklit ♡♡♡ Heerlijk dat puntje van je stoel lezen, genieten van DE momenten dat je lezershart sneller gaat kloppen ♡17 maart 2016 at 10:33

Oh wauw wat leuk zeg! Ik doe zeker mee. Ik vind New Adult leuk omdat ik de karakterontwikkeling altijd zo sterk vind in deze boeken. En natuurlijk die momenten waarvan je hart sneller gaat kloppen en je helemaal warm wordt vanbinnen… Ik volg je trouwens op Bloglovin en Facebook!17 maart 2016 at 10:36

Ik doe graag aan deze leuke winactie mee en volg je nu ook op Twitter!
Ik ben fan van ‘t New Adult genre want het zijn goede verhalen die heel
lekker weglezen en daar geniet ik altijd van!Monique Monique
17 maart 2016 at 13:05

Ik vind het een leuk genre omdat het zo lekker weg leest.
Het lijkt me een erg leuk boek, daarom doe ik graag mee.17 maart 2016 at 13:57

Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik juist nog heel erg onbekend ben met het New Adult genre. Ik zou daarom graag willen ontdekken of het iets voor mij is.
Verder volg ik je via bloglovin en op instagram met mijn persoonlijke account. 🙂Jamie Lee Zonneveld
17 maart 2016 at 14:28

Ik houdt van New Adult. Dankzij het New Adult genre ben ik uit een grote leesdip gekomen en nu is het één van mijn 3 favoriete genres. Ik houdt van de boeken van Jennifer L. Armentrout en zou dit boek graag aan mijn collectie toevoegen.Riekie Bos
17 maart 2016 at 14:51

ik vind New adult zo’n leuk genre omdat het boeken zijn gericht op 16- tot 30-jarigen en aangezien ik 19 lentes jong ben, zijn het helemaal boeken voor mijn leeftijd!
Dat vind ik makkelijk met kiezen, de thema’s spreken me vaak aan en zijn heel herkenbaar.
Ik volg op twitter en op facebook en waag graag een kansje op Ga voor mij.
duim duim duim en groetjes van Riekie17 maart 2016 at 14:53

Het NA genre is iets wat mij eerst niet trok. Inmiddels denk ik er heel erg anders over dit komt door twee dingen. De mannelijke hoofdpersoon is iemand waarvan je denkt pfeh ik krijg het warm van jou en ten tweede wordt er vaak gebruik gemaakt van wisselende perspectieven wat ik geweldig vind.Janine
17 maart 2016 at 15:24

Leuk ik doe mee! Waarom ik dit genre lees? Omdat ik mij nog meer kan indiepen in een personage als die ongeveer dezelfde leeftijd als jij heb en je daarbij kan indenken dat het jou misschien ook zou kunnen overkomen 🙂Henriette Leeuwis
17 maart 2016 at 15:35

Ik volg je inmiddels via alle kanalen 🙂
New Adult vind ik een leuk genre omdat het vaak niet zulke ingewikkelde verhaallijnen zijn.
En zo vlak voor het slapen gaan vind ik dat wel prettig.
En het zijn wel vaak boeken met romantiek erin verwerkt en dat vind ik super leuk om te lezen.
Ik ga heel hard duimen dat ik dit boek mag lezen.17 maart 2016 at 15:44

Heej,
Ik hou van New adult, maar ik hou nog meer van J. Lynn/ J. Armentrout! Ik ben op dit moment bezig met deze boeken en deze staat nog op het lijstje van te kopen.
Ik lees heel graag new adult omdat deze boeken nog voor jongeren bedoelt zijn maar ze hebben al meer een volwassen touch.
Ik volg je op instagram & facebook.
Groetjes Lore vDWendy Wenning
17 maart 2016 at 17:28

Ondanks dat deze boeken voor jongeren zijn bedoeld lees ik als bijna 49-jarige deze boeken graag. Romantisch met sterk neergezette karakters. Meeslepende boeken die vlot te lezen zijn. Van deze auteur heb ik helaas nog niets gelezen, maar ben er wel erg nieuwsgierig naar.Margo Mortier
17 maart 2016 at 17:45

Heey
Het eerste deel van de voorwaarde heb ik al volbracht: Ik ben je gaan volgen op Bloglovin. Ten tweede: waarom vind ik het New adult genre zo leuk? Hmmm, waar kan ik beginnen?
Ik ben het New adult genre momenteel aan het ontdekken. Ik las al 6 boeken binnen het genre en die vond ik stuk voor stuk ge-wel-dig! Nog nooit heb ik iets gelezen van deze schrijfster, wat natuurlijk bijzonder jammer is. Ik hou van het New adult genre door de vele romantiek die erin voorkomt, dat is iets wat ik zeker kan smaken. De personages zijn rond mijn leeftijd en daardoor krijg ik meer een band met de personages dan wanneer ze bijvoorbeeld 5 jaar jonger of 10 jaar ouder zijn dan mezelf. Ik vind de thema’s die worden aangehaald bij een new adult boek ook heel leuk om rond te lezen.
Kortom ik hou gewoon van het New adult genre en hoop dat ik dit boek een plaatsje kan geven in mijn boekenkast en in mijn hart. En dat ik een nieuwe schrijfster kan toevoegen aan mijn favorieten.

Groetjes!!!Thalita Hesse
17 maart 2016 at 19:53

Ik doe graag mee! Ik lees graag New adult boeken omdat ik me dan weer even jonger kan voelen dan ik eigenlijk ben.. Ik vind de verhalen ook vaak leuker, romantiek en liefde.. Heerlijk toch.. 😀 *follows you on fb*

Nakita
17 maart 2016 at 22:27

Er is niet veel Na en wil toch meer na gaan lezen en dit boek staat zeker op mijn lijstje wil binnenkort een maandje maken voor recensies van Na18 maart 2016 at 17:31

Ik vind het leuk want ik ben een sucker voor love en leuke mannen. Dan zit je gebakken toch?
Lekker wegkwijlen!!21 maart 2016 at 12:05

Wat ontzettend leuk! Ik volg je op Bloglovin’, Facebook en Twitter 🙂
Ik vind dit genre leuk omdat ik helemaal kan wegdromen bij deze liefdesverhalen en omdat het makkelijk leesbaar is, waardoor het ideaal is om te lezen voor het slapengaan of tijdens een treinrit.

Liefs, Lise24 maart 2016 at 11:41

Ik doe graag mee!
New adult past gewoon het beste bij mijn leeftijd en daarom vind ik dit nu het leukste genre.
Ik volgde je al op bloglovin; zoelouwerse

liefs, ZoëGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Non-fictie boeken lezen

18 maart 2016

%d bloggers liken dit: