De week van een boekblogger week 10

Hallo Allemaal, de week is alweer voorbij dus tijd voor een nieuwe week van. Deze week stond voor mij vooral in het teken van genieten van mijn kleine meisjes want de oudste gaat over twee weken al naar school!

Maandag:

Dit blijft natuurlijk gewoon een werkdag, al was hij wel wat korter als anders dus dat was natuurlijk heel fijn. De kinderen waren bij opa, deze past soms in huis op en soms bij henzelf thuis. Dus ik ben maar gaan studeren, want ook dat moest weer gebeuren deze week natuurlijk. Daarna ben ik naar mijn ouders gegaan om daar te eten en de kids op te halen. Thuisgekomen gingen de meisjes in bad en daarna ben ik verder gaan worstelen door Lady Midnight. Tot the walking dead begon natuurlijk!

Dinsdag:

Ik besloot een einde te maken aan mijn worsteling, nou ja na aandringen van een aantal boekvriendinnetjes. Ik heb Lady Midnight weggelegd. Ik kon er gewoon niet inkomen en heb heerlijk een ander boek opgepakt. Dit boek pakte me meteen! Maar natuurlijk heb ik die dag ook heerlijk genoten van de meisjes. We zijn helaas niet niet buiten geweest maar hebben wel heerlijk samen liedjes gezongen en gespeeld. Verder keek ik die avond ook weer naar Married at first sight, tja ik blijf het een raar concept vinden eigenlijk. Maar er is een stel waarbij het wel degelijk lijkt te werken.

Woensdag:

Wij vroegen deze ochtend aan onze oudste wat ze die dag wilde doen. Haar antwoord: Naar de Efteling! Dus dat hebben we gedaan. we hebben snel even ontbeten, de spullen klaar gemaakt en daarna vertrokken we richting de Efteling. De meiden hadden een geweldige dag en wij ook. Na deze drukke dag ben ik ook nog gaan sporten, hoewel ik het nog steeds niet echt geweldig vind, voel ik me wel altijd goed als ik het gedaan heb. Ook ontving ik het boekje Adulthood is a myth met echt de leukste stripjes ever! Hopelijk snel even tijd om die te lezen en recenseren.

Donderdag:

Ik begon de dag met studeren, want helaas gaat ook dat gewoon door. Op dit moment ben ik echt op zo’n punt dat ik het liefst de boeken tegen de muur zou willen gooien en lekker alleen maar met mijn kinderen op de bank filmpjes wil kijken. Ik moest die middag ook nog even weg en besloot mezelf te trakteren op het boek Echte vrouwen bestaan niet. Nee wees niet bang ik wordt niet ineens super feministisch, maar ik vind wel dat het onderwerp is waar ik me wat meer in mag verdiepen. Verder heb ik geprobeerd nog wat te lezen in de avond, maar ik merk met het studeren erbij dat ik me er soms slecht op kan concentreren. Ik heb soms gewoon de puf niet om te lezen en loop inmiddels 4 boeken achter op mijn reading challenge, dat doet wel even pijn.

Vrijdag:

Weer een werkdag, maar ook vandaag een wat kortere werkdag dat is dan wel weer fijn. Die avond bleven de meisjes bij opa en oma slapen en ben ik met manlief mee geweest om een nieuwe telefoon voor hem te halen. En na jaren zeuren is hij eindelijk van Nokia ofwel Microsoft afgestapt! Weer thuis heb ik wat opgeruimd en The big bang theory gekeken. Eenmaal in bed kon ik slecht slapen dus ben ik maar wat gaan lezen.

Zaterdag:

Ik dacht: Ik ga uitslapen! Ik deed: De was, de huiskamer en het toilet. Tja dat was niet de ochtend die ik gepland had eigenlijk. In de middag ben ik samen met mijn moeder en mijn oudste dochter naar de winkels geweest om voor haar een rugzakje en een trommeltje te kopen voor school! Want dinsdag is de dag dat ze voor het eerst mag gaan oefenen! Die avond ging ik met mijn moeder een lekker hapje eten en daarna naar de film, we twijfelde even over Allegiant maar zijn uiteindelijk naar The boy gegaan. Ik had vette pech want achter mij in de rij stond iemand in geuren en kleuren te vertellen waar de film over ging. Nou ik kan je vertellen het horrorelement was er voor mij wel vanaf.

Zondag:

Het is nu zondagochtend dat ik dit zit te typen. Vandaag staan de boodschappen weer op het programma en wat heb ik daar een hekel aan! Verder komt mijn beste vriendinnetje me helpen met leren vandaag en blijft ze ook gezellig eten. Ik hoop vanavond echt een heel eind te komen met mijn boek, want qua recensies is het heel rustig nu op mijn blog. Ook ben ik aan het bedenken hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn blog nog leuk blijft nu ik minder tijd en aandacht heb voor lezen. Dus als er nog iets is wat je heel graag wil zien, laat het me weten!

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 maart 2016 at 13:44

Ik vind het knap hoor, dat je toch structureel de lesboeken er bij weet te pakken. Dat zou ik niet zo goed kunnen. Leren kan ik altijd prima, maar zin maken. Ho maar!
Dat stripboek lijkt me heel tof. Ik vind haar strips echt hilarisch.    annabel
    21 maart 2016 at 15:30

    Bedankt, ik kan niet genieten als ik weet dat ik nog een berg huiswerk heb. Ik heb net het stripboek uit en hij was super, vol herkenbare stripjes haha21 maart 2016 at 18:18

Ik heb dat van het niet kunnen genieten wanneer ik weet dat ik nog heel wat klusjes heb liggen. De laatste tijd heb ik plots nog minder energie als anders en dan merk ik dat ik minder vaak aan lezen toekom. Zeer vervelend want als ik een paar dagen niet of weinig kan lezen voel ik me gewoon nog slechter. Ik heb dat lezen precies echt nodig om tot rust te komen21 maart 2016 at 19:00

Wat super leuk dat jullie zo spontaan op verzoek van je dochter naar de Efteling zijn gegaan!21 maart 2016 at 20:36

Haha, die stripjes van ‘Adulthood is a myth’ zijn echt geweldig, he? Ik kom ze regelmatig tegen op het internet en moet er iedere keer om lachen. Vind het echt geweldig getekend. De andere boeken die je noemt lijken me trouwens ook niet verkeerd 🙂 net als de rest van de week 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Non-fictie boeken lezen

18 maart 2016

%d bloggers liken dit: