Boek Haul maart 2016

Zoals altijd aan het eind van de maand een overzicht van alle boeken die ik weer heb toegevoegd aan mijn verzameling. Het zijn er weer veel te veel, dus laten we maar snel beginnen.

Het eerste boek is Lady Midnight van Cassandra Clare…… Tja heb het boek nog niet uitgelezen want om eerlijk te zijn kom ik er maar moeilijk in.

Ik dacht ook dat ik mijn serie van The enemy  compleet had gemaakt met deze vier boeken, maar er blijkt er nog eentje te zijn. Ach ja maakt niet uit deze heb ik in ieder geval alvast!

Het boek van Tess, ik twijfel nog steeds of ik naar de releaseparty van deel twee ga…. maar ik ben wel heel benieuwd naar dit boek.

The wrath and the dawn, dit boek stond echt al heel lang op mijn wishlist. Ik ben er dan ook heel erg benieuwd naar.

Ice like fire, mijn gewonnen boek van The american book centre op Dutch comic con. Ik ben erg benieuwd naar dit tweede deel.

Adulthood is a myth, dit is geweldig! Ik herken mezelf in zoveel van deze stripjes!

Ook kocht ik het boek: Echte vrouwen bestaan niet, het is niet dat ik een super grote feminist ben ofzo. Maar dit leek me wel een goed boek om te lezen.

Ik won het boek Ga voor mij van J.Lynn

In de owlcrate van deze maand zat het boek Serpent King

Welk boek heb jij aan je collectie toegevoegd?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 april 2016 at 11:59

Dat waren er best wel wat de afgelopen maand. Ik kocht namelijk drie boeken van Diana Gabaldon, 4 van Kiera Cass en 9 supergoedkope kookboekjes.1 april 2016 at 13:28

Je hebt weer genoeg om van te genieten, heerlijk. Zelf ook maar weer eens wat meer tijd vrij maken voor het lezen, schiet er weer erg bij in.1 april 2016 at 17:12

Veel mooie boeken! Afgelopen maand heb ik vrijwel niks gekocht.. Alleen de 9 dagen van Rabbit Hayes en daar heb ik het boekenweekgeschenk bij gekregen. Deze maand moet ik maar eens wat vaker naar de boekenwinkel gaan4 april 2016 at 12:31

Ik voegde er 36 toe aan mijn collectie afgelopen maand hihi.
Je hebt ook weer een mooie haul! Ik ben ook zo benieuwd naar The Wrath and the Dawn!! Ice like Fire moet ik ook nog steeds lezen!!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Young Adult Tag

31 maart 2016

%d bloggers liken dit: