De week van een boekenworm week 12

Alweer een week voorbij en dit weekend bereikte onze oudste dochter ook nog eens een mooie mijlpaal. Lees je snel mee?

Maandag:

Tweede paasdag dus ik was lekker vrij. Dat betekende dat we de paaslunch bij ons thuis zouden doen. Natuurlijk besloten de meiden deze dag uit te slapen en leverde het stiekem toch nog wat stress op om alles op tijd af te hebben. De rest van de dag was eigenlijk een beetje saai, tja je doet niet zo heel veel op zo’n dag natuurlijk. Wij gaan niet naar de woonboulevard of een tuincentrum, veel te druk en onze meiden worden daar niet gezelliger van. Ik ging verder in het boek The fear en ‘s avonds hebben we de steengril tevoorschijn gehaald en gingen we vleesjes bakken. Een gezellige avond die ik afsloot met de op één na laatste aflevering van The walking dead.

Dinsdag:

Vandaag was mijn werkdag, mijn enige werkdag deze week zelfs. Ik hoefde niet eens de hele dag te werken en was al vroeg weer thuis. Daar heb ik nog wat geleerd omdat de meiden toch bij opa waren. Na het eten heb ik echt heel weinig gedaan, ik had geen zin om echt iets te ondernemen dus ik ben lekker op de bank gaan zitten en heb tv. gekeken.

Woensdag:

Vandaag mocht onze oudste nog een ochtendje gaan oefenen op school, ze had er gelukkig wederom veel zin in dus dat is helemaal goed gekomen. Ondertussen zijn wij wat boodschappen gaan doen met de jongste en voor we het wisten was het tijd om weer richting school te gaan. Het was net als de eerste keer super goed gegaan en die middag hebben we lekker een beetje gekeuveld in huis, lekker rustig aan en lekker genieten van mijn gezinnetje. In de avond zouden we eigenlijk gaan sporten…. Maar ik was dit keer echt niet te motiveren, dus heb ik lekker gelezen en tv. gekeken.

Donderdag:

Vandaag stond in het teken van tassen inpakken, alles nog een keer checken en lekker Disney films kijken! Want vrijdag zouden we vertrekken naar Disneyland Parijs! De meiden waren ook niet rustig te krijgen en sprongen de hele dag het huis rond. Die avond sliepen ze bij mijn ouders omdat we vandaar uit zouden vertrekken en we ze dan zo lang mogelijk in bed konden laten liggen. Wonder boven wonder bleek later dat ze al heel snel sliepen.

Vrijdag:

Tja wat was het vroeg zeg! Maar met goede zin vertrokken we naar Disney! De meiden waren super enthousiast, maar deze mama was al snel in slaap gevallen…… Voordeel daarvan is wel dat de reis een stuk sneller gaat. We zijn eerst naar Disneyland gegaan, de meiden hebben hun ogen uitgekeken en we hebben heerlijk genoten van de attracties en de meiden. Uiteindelijk zijn we naar de camping gegaan, wij gaan niet naar een hotel, met jonge kinderen betekend dit dat je zelf ook om 7 uur in bed ligt en dat vind ik toch echt even te vroeg. In een caravan kunnen we zelf lekker wat langer op blijven en ik heb dan ook wat gelezen en ben samen met mijn man en moeder nog even terug gegaan naar Disney village om nog wat winkels te kijken. Uiteindelijk ben ik als een blok in slaap gevallen.

Zaterdag:

Op zondag 3 april wordt onze dochter 3 jaar, maar dan zijn we niet de gehele dag in Disney dus vieren we het vandaag. Het begint als een gewone Disney dag ( It’s a small world, the mad hatters teacups, enz. ), maar die middag was speciaal, want onze kleine prinses werd omgetoverd tot een ware Belle! Mama trots omdat ze voor deze prinses koos ( is mama’s favoriet  ) en natuurlijk omdat ze echt de mooiste prinses van allemaal was. Het was super leuk, ze werd helemaal mooi gemaakt en kreeg een fotoshoot en de foto’s zijn echt prachtig geworden! Daarna gingen we met onze prinses nog even het park in en die avond aten we met Mickey Mouse en kreeg ze een heerlijke ijstaart. Ons meisje heeft de hele dag gestraald.

image

Zondag:

Vandaag is het dan echt zo ver! Onze oudste wordt 4 jaar. Ik kan je vertellen al die stomme cliché’s ze zijn allemaal waar en het gaat veel te hard. Wat hebben we genoten van de laatste paar uurtjes in Disney en al veel te snel moesten we weer naar huis. De weg terug verliep zonder veel bijzonderheden. Ik heb wel flink wat gelezen en The wrath and the dawn. Wow wat een goed boek is dat!

Maandag:

De eerste echte schooldag van onze oudste dochter. Om er echt even rustig de tijd voor te nemen was de jongste bij opa en heb ik rustig aan kunnen doen. Ze vond het heel leuk op school, maar vond het toch wel een beetje teleurstellend dat ze die middag ze nog een keer terug moest naar school haha. Ik ontpopte me ondertussen als een ware huismoeder en ging opruimen en poetsen terwijl dochterlief op school was. Terwijl ik dit zit te typen is het lange wachten begonnen voor de finale van The walking dead! Ik kan niet wachten om deze aflevering te zien!

 

Wat heb jij deze week gedaan? Ow ja en sorry voor het gebrek aan foto’s, het was niet echt een foto waardige week.

2 gedachtes over “De week van een boekenworm week 12

  1. Jullie prinsesje zag er stralend uit als Belle-prinses. Ik kan de foto op je blog niet zien maar zag hem eerder al op Facebook verschijnen. Vorige week was eigenlijk vrij rustig vermits ik niet helemaal in vorm ben. Woensdag zag ik drie vriendinnen en zondag gingen we naar F.A.C.T.S. Een superleuke dag vermits ook volwassenen zich af en toe graag als prinses kleden en ik dit perfect kan doen op deze beurs. Uiteraard gaat dat op een ander moment ook, maar hier word je er niet vreemd om bekeken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.