Crowdfunding voor Grijze ogen van Anne Bishop

Ik doe normaal niet snel mee aan dit soort acties, maar ik vind dat het genre Urban fantasy zeker meer aandacht mag krijgen in Nederland. Het is een ongelooflijk leuk genre, weet je waarom? Het combineert fantasy elementen met de moderne wereld. Dat vind ik persoonlijk erg leuk, ik hou van fantasy, onbekende landen, vreemde talen en wezens. Maar soms is het ook wel eens leuk om die wezens naar onze wereld te halen. Ik heb al wel wat ervaring in het genre maar niet met vertaalde boeken. Ik heb het boek Rode letters in mijn goodiebag gekregen bij de borrel van Zomer & Keuning. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar het boek, maar ik wil eerst in ieder geval het tweede deel in bezit hebben zodat ik meteen verder kan!

Nu heeft uitgeverij De fontein een ontzettend leuke crowd funding actie opgezet. Voor het vertalen van het vierde deel van de andere serie proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen. Maar doneren hoef je niet zomaar te doen, je kunt verschillende pakketten kiezen en er is zelfs een goodiebag die steeds voller wordt naarmate ze meer geld ophalen. Ik vind dit zo’n leuke actie dat ik er ook aan mee heb gedaan.

Ik zou zeggen ga snel eens kijken op de website en steun deze geweldige actie!

Crowdfunding voor Grijze ogen van Anne Bishop

Kijk ook eens op de facebook pagina Urban boeken!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 april 2016 at 09:28

Die Goodiebag zelf ziet er al superleuk uit. Als boekenfan wil ik zeker rondlopen met een Beestachtig goede boeken draagtas. Jammer genoeg was het niet zo eenvoudig om mee te doen vanuit België. Ik zou is moeten opzoeken of daar ondertussen al een oplossing voor gevonden is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: