De week van een boekenworm week 13

Alweer een week voorbij, een week waarin onze oudste dochter voor het eerst echt naar school ging en ik eindelijk mijn zin in lezen weer terug vond!

Dinsdag:

Ik moest echt nog even bijkomen van de finale van The walking dead, wow wat zag die er goed uit en ik heb serieus gemixte gevoelens over Negan. Dag twee begon in ieder geval vroeg, maar gelukkig had onze dochter weer heel veel zin in school. In de ochtend heb ik me dus maar weer vermaakt met het huishouden, maar ik las ook het geweldige boek The wrath and the dawn uit. Ik besloot meteen verder te gaan in Het boek van Tess die ik die dag ook nog uitlas. Ofwel ik heb mijn zin in lezen weer helemaal terug gevonden! Die avond keek ik married at first sight en las in The sacrifice.

Woensdag:

Goh wat heb ik vandaag eigenlijk gedaan….. vooral veel gewassen en we hoorden dat onze dochter toch twee liedjes mee zou doen in de musical. Verder ruimde mijn man de tuin op want dat was ook echt nodig! Ik heb zelf verder eigenlijk niet zo heel veel gedaan. Ik kreeg wel antwoord op mijn vraag aan de schrijver van The enemy serie en dat zorgde voor een leuk fangirl momentje. Want ik hou echt van deze serie!

Donderdag:

Dag vier van de eerste week van onze dochter en gelukkig vindt ze school nog steeds leuk, maar niet zo leuk als achterop de fiets bij mama. Die weekend heb ik echt de hele tijd op de fiets gezeten, dochter halen uit school, zelf een afspraak, dochter weer halen. Het was vooral een actief dagje dus. Ik heb die avond heerlijk op de bank gezeten en gekeken naar de nieuwste Supernatural aflevering, helaas niet geheel ongestoord want ons oudste meisje bleek een beetje ziek. Ze heeft lekker bij mij op de bank gelegen.

Vrijdag:

Deze dag begon niet zo goed, oudste gaf over maar ze wilde per se naar school. Dus heb ik haar gewoon weggebracht en doorgegeven dat ze niet helemaal lekker was. Nou uiteindelijk is ze gewoon op school gebleven. Ondertussen ben ik in huis op gaan ruimen. Zondag vieren we namelijk de verjaardag van mijn dochter en mijn verjaardag alvast. ( jaja deze boekenworm wordt weer een jaartje ouder aankomende woensdag ). In de middag heb ik lekker met mijn oudste op de bank gehangen want echt fit is ze nog niet. Die avond had ik weer leesclub en wow het was weer gezellig!!! Heerlijk kletsen met al die leuke boekenfans!

Ow ja vrijdag was ik aanwezig bij de te gekke #leesbeestenleesclub!

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Zaterdag:

Vandaag eerst de taart halen, jaja een prachtige Frozen taart voor onze dochter en nog wat boodschapjes gedaan. Daarna ben ik naar huis gegaan en de meiden met oma mee, zo kon ik het huis nog even poetsen voor morgen. Nou uiteindelijk duurde dat wel even, maar dan heb je ook wat toch? De meiden wilde heel graag bij opa en oma logeren dus zonder kids gingen we na het eten weer naar huis en heb ik eigenlijk de hele avond bijna alleen maar gelezen. Wow wat is dit boek goed! Hij is dan ook bijna uit! Ik ging pas laat slapen want ik ontdekte lyp sync battle……..

Zondag:

Het is nu zondag ochtend dat ik dit zit te typen, over een aantal uurtjes begint het feestje. Dus zo maar eens mijn soepje gaan maken en dan wachten. Ik denk dat ik nog even lekker ga lezen en ga genieten van de rust tot de chaos uitbreekt. Het plan is in ieder geval om vanavond mijn boek uit te lezen en te beginnen aan het nieuwe boek van Jen Minkman.

Hoe was jou week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *