De bookshelf scavenger hunt tag!

Ik ben door Melissa van Melissa’s bookworld getagd voor de Bookshelf scavenger hunt. Ontzettend leuk om te doen zo’n speurtocht door je eigen kast. Ook de mooie afbeeldingen van de vragen komen van Melissa! Laten we snel aan de slag gaan!

 

Ik heb hierbij gekozen voor Ik geef je de Zon van Jandy Nelson, dit is zo’n boek wat ik heel lang voor me uit heb geschoven. Telkens weer dacht ik, dit is vast niks voor mij. Maar uiteindelijk ben ik het toch gaan lezen en ik vond het echt een heel mooi boek!

 

Hier heb ik gekozen voor Pride and Prejudice, ik hou echt van dit verhaal, zowel in boekvorm als in filmvorm. Ik heb deze editie vorig jaar gekocht in de Shakespeare & Co in Parijs. ik vind deze edities van Klassiekers zowieso heel mooi en ben van plan ze allemaal in deze edities te gaan verzamelen.

Deze vraag moet ik helaas aan me voorbij laten gaan, ik heb namelijk geen oude boeken op mijn planken staan. Ik heb daar simpelweg de ruimte niet voor!

 

Dit bleek echt een hele zoektocht te zijn, ik heb blijkbaar toch niet zoveel boeken met een sleutel op de kaft. Maar ik heb er eentje gevonden. Mijn Sherlock Holmes boek! Ik heb deze van Sinterklaas gekregen en ik ben er ook echt heel trots op. Ik vind het een prachtig boek. Het sleuteltje is maar klein maar hij staat er op!

 

Deze was dan weer niet zo moeilijk, ik heb zoveel leuke dingen op mijn planken staan vind ik zelf. Maar mijn pronkstukjes zijn toch wel mijn verzameling Supernatural Funko poppetjes. Ik vind ze fantastisch!

Naast Supernatural heb ik nog veel meer funko’s, deze staan verspreid over de boekenkast, ik vind het er gezellig uitzien in ieder geval!

 

Hier heb ik gekozen voor Kiss of Deception, ik heb heel veel boeken met meisjes op de covers. Maar ik heb voor deze gekozen omdat behalve dat de cover echt prachtig is, ik het boek ook echt heel mooi vond. Het verhaal was minstens zo mooi als de cover in dit geval!

Hier heb ik gekozen voor List & Leugens van Leigh Bardugo, ik vind dit echt een prachtige cover en als je het boek gelezen hebt snap je de voorkant ook.

 

Ook deze vond ik niet zo heel erg moeilijk, want ik heb best veel niet YA boeken op de plank. Ik ben namelijk dol op Fantasy boeken en die zijn er ook heel veel te vinden in het niet YA genre. Ik heb gekozen voor The name of the wind, ik vond dit echt een ontzettend mooi boek!

 

Net als Melissa zelf ben ik hier gegaan voor Liefdesbrieven aan de sterren, om eerlijk te zijn kon ik zo snel ook geen ander boek met sterren op de voorkant vinden. Maar dat geeft niet want ook dit is echt een prachtig boek!

 

Hier ben ik gegaan voor The winners Crime, ik heb het boek nog niet gelezen, maar de serie is nu compleet dus binnenkort ga ik er maar eens aan beginnen! De cover is wel echt heel erg mooi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit was de Tag, ik hoop dat jullie hem leuk vonden, als je hem nu echt heel leuk vond neem hem dan zeker over en vergeet ook niet te kijken op de blog van Melissa!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 april 2016 at 07:21

Hele leuke tag, weer eens wat anders op deze manier. Zelf heb ik, denk ik, te weinig interessante boeken staan om hem in te vullen.19 april 2016 at 10:11

Leuke tag! Ik kan me voorstellen dat het nogal een uitdaging kan zijn 🙂19 april 2016 at 19:54

Misschien neem ik hem in de toekomst wel is een keertje over. Ik ga hem alvast opslaan want eigenlijk is gewoon elk excuus goed dat je een reden geeft om in je boekenkasten rond te snuffelen.

26 april 2016 at 14:18

aah hij is leuk geworden annabel!!

Ik moest me rot zoeken naar t sleutelje op de sherlock holmes cover muhahaha
Ik heb ook heel lang gezocht, en uiteindelijk vond ik eentje waar de sleutel echt HUGE afgebeeld staat op de cover hahahaha..Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: