De week van een boekenworm week 13

Deze week was gevuld met nog een verjaardag, een leuke workshop en een examen waarvan ik vrij zeker ben dat ik het niet gehaald heb. Lees je snel mee!

Maandag:

De dag nadat we de verjaardag van mij en mijn dochter gevierd hebben. Al het nieuwe speelgoed staat nog op tafel en onze oudste dochter wil natuurlijk niet naar school. Ze breekt mijn hart nog even extra door te gaan huilen en te zeggen ik wil niet dat je weggaat mama. Ik kan je vertellen daar is geen enkele moeder tegen opgewassen. De buikgriep die mijn dochter al een paar dagen terroriseerde heeft mij nu ook gevonden. Ik lig eigenlijk vooral op de bank en bah wat heb ik daar een hekel aan.  Die avond is er voor het eerst geen Walking dead, best raar eigenlijk.  Ik kijk een stukje van de MTV movie awards maar al snel val ik in slaap.

Dinsdag:

Vandaag moet ik een paar uurtjes werken, normaal doe ik dit op maandag, maar dit kwam even beter uit. Na het werk heb ik wederom zitten leren maar heb ik ook de tijd genomen om even te relaxen en te genieten van het eerste eten dat een beetje binnen blijft. Die avond ga ik vroeg naar bed en kijk ik nog wat tv. Ook lees ik verder in mijn boek.

Woendsdag:

Gelukkig voel ik me vandaag een stuk beter, ik ben ook nog eens jarig en ziek zijn op je verjaardag is niet leuk. In de middag halen we de oudste van school en gaan naar de Efteling, eventjes eruit! De meiden hebben het prima naar hun zin en willen eigenlijk niet meer naar huis. Ik heb me niet super jarig gevoeld die dag maar dat maakt niet uit, we hadden een leuke dag! Die avond heb ik nog wat geleerd en wat tv. gekeken. Ik had weinig zin om te lezen en dat heb ik dan ook niet gedaan.

Donderdag:

De dag begon zoals altijd, opstaan, de kids aankleden, onbijten en op de fiets naar school. Maar die middag had ik een afspraak en ik had het geluk dat een vogel mij zag als een perfect object om onder te poepen….. Wat is dat smerig zeg! Ik heb me snel een beetje schoongemaakt, ben naar de afspraak gegaan en daarna naar de winkel voor een schoon shirtje want deze stonk enorm. Op het station ontmoette ik Emmy en ging ik naar de presentatie van Het tweede boek van Tess. Je kunt de rest van dat verslag HIER lezen.

Vrijdag:

Vandaag had ik vrij gekregen om te leren, maarja van leren kwam niet veel, ik had een persoonlijke afspraak en mijn oudste dochter deed voor het eerst mee aan een musical. Het was dus eigenlijk vooral een dag van heen en weer vliegen. Maar goed ik heb ook nog wel wat geleerd en ‘s avonds heb ik een enorme spurt gemaakt in mijn boek. Wow wat is het weer fantastisch de serie The enemy kan ik echt iedereen aanraden. Ik ben in er in ieder geval groot fan van.

Zaterdag:

De dag van het examen, nou als ik dit gehaald heb, kwam het vast door het geluk dat de vogel mij bracht toen hij me onder poepte. Maar goed ik had het verwacht en om eerlijk te zijn zat ik er ook niet echt mee. Met mijn moeder ben ik nog even Utrecht in geweest en hebben we lekker geluncht. Daarna was het tijd om naar huis te gaan en nog even wat boodschapjes te doen. Die avond las ik boek vijf van The enemy serie uit. Ik kan niet wachten om aan boek 6 te beginnen!!!

Zondag:

Ik begin de dag met bloggen, wat ik nu dus nog aan het doen ben. Verder ga ik vandaag mijn haren laten kleuren door mijn moeder en zeker beginnen in het zesde boek van The enemy serie. Verder ga ik eindelijk eens genieten van een zondag zonder afspraken of huiswerk. Volgende week wordt alweer druk genoeg!

Hoe zag jou week er uit?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 april 2016 at 19:41

Echt zo vervelend wanneer die vogels je in het vizier nemen. Ik had het zelf enkele jaren geleden voor én net op zo’n stoffen winterjas die je moeilijk proper krijgt. Uiteraard ook mooi in het zicht zodat je er echt niet naast kon kijken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: