Owlcrate unboxing April 2016

Afgelopen zaterdag zat er een briefje in de bus, ik had een pakketje gemist, enorm balen natuurlijk helemaal omdat ik niet wist waar het van was. Het bleek de Owlcrate te zijn! Dus ik kroop weer voor mijn camera en maakte er een unboxing filmpje van!

Inmiddels weet ik dat Wicked van The maze runner is….. Tja dat was ik even vergeten haha.

Hieronder weer een lijst van alle webshops en meer informatie over het boek:

Mockingjay bracelet van The geeky Caldron
Mockingjay Magneet van Half blood prints
1984 notebook van Manuscript
Wicked decal van Shailey ann Designs
Shatter me inspired coaster van Evie Bookish

Goodreads informatie over het boek:
Flawed van Cecelia Ahern: https://www.goodreads.com/book/show/23438288-flawed?from_search=true&search_version=service

Laat me weten of je het filmpje leuk vond en of je vaker filmpjes zou willen zien, bijvoorbeeld mijn book haul.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 april 2016 at 11:00

Leuk dat je wat dichter bij de camera zit. Nu lijkt het meer alsof je tegenover me aan tafel zit en al je nieuwe aanwinsten toont. Je nieuwe haarkleurtje staat je trouwens erg mooi21 april 2016 at 14:13

Me abonneren op Owlcrate staat zo hard op mijn Bucket List! Alleen zit ik altijd wat krap bij kas ^^; Ach, ooit zal het me wel lukken 😉
Heel leuk om te zien wat er allemaal in het pakketje zat 🙂21 april 2016 at 15:43

Cecelia Ahern is zo een goede auteur!!! Heel benieuwd naar het boek. Jammer dat de box zo duur is. Anders was ik hem ook zeker gaan nemen. Vind hem leuk maar wat er in zit ook wel weer een beetje te veel “troep” in voor dat geld. (hoop dat je begrijpt wat ik bedoel)

Overigens ben jij de 1e vlogger waarbij ik de stem fijn vind! <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: