The Vogue book tag

Ik ben door Kwante van Kwante in wonderland getagd voor deze leuk tag. Eens iets heel anders, hij gaat over mode! Oké in combinatie met boeken natuurlijk! En vergeet niet om ook eens naar de blog van Kwante te gaan want die is echt heel leuk! Lees je snel mee:

Vraag 1: Je gaat shoppen met je meest stylish boek bff. Daarna ga je lunchen in Amsterdams duurste restaurant met je favoriete auteur. Je wilt een goede indruk maken op beide. Wie werkt er op de P.C. Hooftstraat en is jouw stylist die je perfect kleed voor je afspraken? 

Nu ben ik niet zo van de P.C. Hoofdstraat maar mijn BFF zou dan waarschijnlijk toch echt Cath uit Fangirl zijn. Want we houden beiden nu eenmaal ontzettend van fandom kleding. Dus we gaan natuurlijk naar de meest exclusieve fandom winkel die er te vinden is en gaan helemaal los!

Vraag 2: Je gaat naar een groot fundraising evenement genaamd #WeNeedDiverseBooks. Om geld in te zamelen houden ze een veiling voor een date, de hoogste bieder wint. De date zal zijn met een door de winnaar gekozen boek personage. Op wie zou jij bieden?

Oei deze is best lastig, ik heb zoveel bookcrushes, maar de eerste die in mijn hoofd schiet is toch Will Herondale uit The infernal devices. Dus ik zou op hem bieden.

 

Deze quote alleen al maakt hem de beste keuze!

Vraag 3: Dit jaar is het thema van het grootse boekenbal Book Covers. De aanwezigen moeten een waanzinnige outfit kiezen van een mooie boekcover en deze outfit dragen. De mannen op hun best en de dames van oogverblindend tot uitdagend! Met de hoeveelheid prachtige boeken die jij leest word jij, natuurlijk, de Belle van het bal! Welke outfit van welke boekcover draag jij?

Weer zo’n moeilijke vraag…. Ik ga denk ik voor de cover van Clockwork princess ik vind dat soort jurken echt prachtig. Ze zijn mega onpraktisch met zo’n corset ( trust me I know ), maar wel ontzettend mooi!

Vraag 4: Als een van de hotste BN’ers krijg je steeds de beste rollen aangeboden van de beste regisseurs uit ons kikkerlandje! Je hebt meer awards dan je huis kan herbergen en je bent niet bang om je bekendheid te gebruiken om zeker te zijn van de rollen die jij wilt! Terwijl je onder het genot van een kopje thee een geweldig boek leest bedenk je je opeens dat dit boek verfilmd moet worden met jou in de hoofdrol! Welk boek lees je?

Easy daar gaan we weer: Fangirl natuurlijk. Want ik herken mezelf zo goed in Cath ik zou die rol echt nailen zonder twijfel haha.

Vraag 5; Werelds top fashion magazine Vogue heeft jou gevraagd om op de cover van hun Mei nummer te staan. Ze willen zelfs een artikel wijden aan jouw liefde voor boeken. Je foto shoot thema is gebaseerd op je favoriete kinderboek. Met zoveel sprookjes en jurken die je kunt kiezen is de keuze reuze! Wat word jouw thema?

Ik zou willen zeggen Belle en het beest, maar dan is het echt de Disney versie……. dus dan ga ik voor Assepoester, want uiteindelijk vind ik dat na Belle één van de leukste prinsessen. En ik denk dat het ook wel leuke foto’s op zou kunnen leveren.

 

Vraag 6: Je word uitgenodigd bij onze Oranje Royals voor een thee feestje ? Je hebt een +1 uitnodiging gekregen en wilt natuurlijk een goede indruk maken. Je besluit een auteur mee te nemen die als briljant word gezien. Wie neem jij mee voor de thee bij Wimlex en Maxi?

Sarah J. Maas, hoewel ik echt fan ben van Rainbow Rowell is zij toch wel echt één van mijn meest favoriete auteurs van dit moment.

Vraag 7: Je bent uitgenodigd voor een bruiloft vanavond. Niet zomaar een bruiloft! Op hun prive eiland vieren ze een feest waar jouw favoriete artiest voor hun komt zingen. Je bent zo enthousiast dat je niet kan wachten tot je er bent…. helaas is het eiland zo afgelegen dat het zeker nog 2 dagen duurt voordat het jacht aanmeert aan wal. Je houd het bijna niet meer van de spanning en besluit voor de afleiding een boek te lezen waarin muziek een grote rol speelt. Welk boek lees jij aan boord?

Hier ga ik net als Kwante voor Misschien ooit van Colleen Hoover, ik vond dat echt een heel mooi boek en er is zelfs een playlist bij.

Vraag 8: Bekend zijn is niet makkelijk. Tussen alle waanzinnige feestjes, werken met de meest belangrijke mensen in de wereld, theeleuten met de koninklijke familie door ben je gewoon compleet uitgeblust! Je pakt je spullen en gaat naar een exclusief resort op de Malediven om daar eens compleet tot rust te komen. Natuurlijk ga je nergens heen zonder boeken. Welke boeken neem jij mee naar het tropische eiland?

Euhm….. Carry On van Rainbow Rowell, A court of thornes and roses en de complete throne of glass serie van Sarah J. Maas. Kom maar op met de vakantie!

Ik vond het erg leuk om deze tag in te vullen, als je het leuk vind, neem hem dan vooral over!

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: