De week van een boekenworm week 14

Er is weer een week voorbij, de week van Yalfest, wat is het toch allemaal snel gegaan! Lees snel mee wat ik de rest van de week gedaan heb:

Maandag:

Dit was vooral een werkdag en de dag van de boodschappen, laat ik aan dat laatste nou echt een ontzettende hekel hebben. Maar goed het moet wel gebeuren natuurlijk. De avond heb ik vooral besteed aan lezen, in het voorlaatste boek van The enemy serie. Wow wat is die serie fantastisch zeg!

Dinsdag:

Langzaam begin ik in het ritme van school te komen, maar de ochtenden blijven hectisch natuurlijk, ik heb nog nooit zoveel op de fiets gezeten. De hele dag staat ook een beetje in het thema van dit ritme dus. Ik probeer een beetje het huishouden te doen en lees ook wat.

Woensdag:

Ik voelde het gisteren al een beetje aankomen, maar daar is hij dan ook echt…. De griep. Aangestoken door manlief wil ik deze dag niets anders dan op de bank liggen onder een dekentje, en dan weer niet, dan weer wel. Nou ja je kent het wel. Toch ga ik nog sporten na het eten, ik volg een les BBB nou dat heb ik geweten! Misschien was het ook niet zo slim om met een ziek lichaam te gaan sporten. Gelukkig ben ik wel vroeg thuis. Ik ga die avond op tijd naar bed, kijk nog een aflevering criminal minds en lees natuurlijk ook nog wat.

Donderdag:

Net als dinsdag staat ook vandaag in het teken van school en dat ritme. Helaas voel ik me nog steeds redelijk ziek en strik ik mijn vader om mijn oudste dochter naar school te brengen en te halen. Ik heb naast de griep ook echt overal spierpijn, pfff die sportles viel niet mee haha. Ik lig ook die dag voornamelijk op de bank, ik kijk wat tv. zorg natuurlijk ook voor de kids en ook deze avond lig ik weer vroeg op bed.

Vrijdag:

Werkdag, en dat is eigenlijk ook zo’n beetje alles wat ik deze dag gedaan heb. Ik heb de hele dag een gigantische hoofdpijn waar ik zelfs misselijk van wordt. Ik ben in ieder geval blij als de dag er weer op zit en ik weer mijn bed in kan kruipen.

Zaterdag:

De dag voor Yalfest, ik ga in ieder geval naar de kapper want dat was echt nodig! Daarna vul ik ook eindelijk onze belasting eens in en bestel ik wat Carry On fan merchandise op internet…. Ja ik zit vol in deze fandom. Ook haal ik mijn celebrate books box op en hij is awesome! Het filmpje verschijnt morgen!

Zondag:

Eindelijk is het zover, al maanden kijken we er naar uit….Yalfest. Een uitgebreid verslag volgt nog, maar laat ik je zeggen dat ik het echt leuk heb gehad. Ik heb weer een hoop leuke mensen ontmoet en het was super gezellig. Daarna had ik nog een kleine meeting met een ander boekvriendinnetje die jarig was vandaag. We hebben wat gegeten met een klein groepje en cadeautjes uitgewisseld. Ik heb zulke leuk dingen gekregen! Nu zit ik thuis op de bank, onder een dekentje en ben echt helemaal op, ik ga zo beginnen aan het leesclub boek en ik denk lekker op tijd naar bed.

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 april 2016 at 18:52

Blijkbaar hebben we enkele dingen gemeenschappelijk. Zo is maandag hier ook de vaste boodschappendag waarop ik alle ingredi├źnten voor een hele week in mijn fietszakken laad, ze vervolgens thuis ga lossen en dan doorfiets naar de volgende winkel. Niet meteen mijn favoriete dag van de week. De afgelopen week was ik enkele dagen in Noord-Brabant op vakantie. Jammer genoeg besloot mijn lichaam om net op dat moment ziek te worden. Echt wel een slechte timing.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The Vogue book tag

22 april 2016

%d bloggers liken dit: