Boek Haul April 2016

Dit keer geen foto’s maar een filmpje, laat me weten of je dat leuk vind ja of nee. Anders doen we de volgende keer gewoon weer foto’s. Overigens heb ik alle boeken in het filmpje zelf gekocht, één van de boeken zat in mijn goodiebag van Yalfest.

Welke boeken heb jij deze maand toegevoegd aan je collectie?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 april 2016 at 08:09

Ik heb The Winner’s Kiss echt nodig haha.29 april 2016 at 15:09

Geweldig filmpje met hele leuke boeken 🙂 Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de hele tijd ook naar de kast achter je aan het kijken was waar al die leuke fandom goodies uitgestald staan ^^29 april 2016 at 20:59

Je filmpje herinnert me eraan dat ik het boek van Felicia Dat nog niet bestellen. Die staat volgens mij mooi prominent in beeld achter je :’) Ik ben ook zo benieuwd naar The Winners Kiss! De eerste delen waren echt fantastisch ^^Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: