De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij, de eerste vakantieweek, een regenachtige koningsdag en een nieuwe fiets! Lees snel mee.

Maandag:

Vandaag een kort werkdagje, wat soms ook echt wel eens fijn is! Ik las Amber uit en hiervan verschijnt vrijdag mijn recensie. Ik besloot toch eerst dit boek te gaan lezen omdat ik anders bang was dat ik hem niet op tijd voor de leesclub uit zou krijgen. Ook was dit de dag dat ik een beetje in een Yalfest dipje terecht kwam. Het was gewoon een super gezellige dag en vooral mijn andere boekenmaatjes mis ik echt! Die avond was ook weer de eerste aflevering van Game of Thrones, het nieuwe seizoen en ik vind hem nu al fantastisch, dus op naar een nieuwe aflevering!

Dinsdag:

Vandaag een dagje thuis, door het slechte weer doen we eigenlijk weinig wat natuurlijk hartstikke jammer is. Ik had gehoopt dat de vakantie toch wel wat beter weer zou brengen. Ik lees wat, we kijken een filmpje en we rommelen een beetje een in huis. Ook in de avond doe ik weinig, het weer zorgt er ook voor dat ik me een beetje down voel.

Woensdag:

Koningsdag, maar ja het weer is zo slecht, onze oudste dochter wilde heel graag naar de Efteling, maar dat hebben we toch maar echt niet gedaan. We zijn wel even naar de Ikea geweest voor een nieuwe kast voor de slaapkamer van de meiden. Die avond kijk ik wat tv en lees ik verder in het laatste deel van The enemy serie. Even slikken want het is nu echt bijna voorbij.

Donderdag:

De dag begint eigenlijk vrij zonnig en dat bepaalt ook een beetje mijn humeur. Ik wordt er in ieder geval een stuk vrolijker van. De kids zijn bij mijn ouders omdat ik die middag een afspraak heb en ik kijk in de ochtend heerlijk Supernatural, aflevering 19 alweer, wat betekend dat het bijna weer gedaan is met dit seizoen! Na mijn afspraak ga ik weer naar huis en lees ik het laatste deel van The enemy serie uit, slik wat zal ik deze boeken gaan missen! De kids komen weer thuis en na het eten en nog wat spelen gaan ze naar bed, wat altijd een feest is want geloof me die gaan niet meteen slapen. Ikzelf begin in The rose & The dagger, het vervolg op The wrath & the dawn en kruip eigenlijk veel te laat mijn bed weer in.

Vrijdag:

De dag begint met uitslapen, ja echt sommige kinderen slapen uit! We worden rond half 9 wakker, kleden ons aan en ontbijten. We hebben een rustige ochtend en voor ik het weet moet ik alweer werken. Om eerlijk te zijn vind ik dat de meest vervelende werkdagen, dat ik eerst vrij ben en dan later op de dag nog moet beginnen. Dan sta ik liever vroeg op. Maar goed de werkdag gaat ook snel weer voorbij en als ik thuiskom is daar mijn nieuwe bakfiets. Nu kon ik maar één kind meenemen op de fiets, gewoon omdat ik geen stoeltje voorop mijn fiets kon hebben. Maar met deze fiets is dat probleem opgelost.

Zaterdag:

De bakfiets staat in elkaar en mijn man maakt een proefritje, ikzelf ga naar mijn moeder en samen met de kids gaan we even de woonboulevard. We zijn gelukkig snel klaar en de rest van de middag is vooral erg relaxt, ik lees wat, val serieus ook nog even in slaap en we wachten tot we naar Tilburg mogen want vanavond hebben ik en mijn man een date. Lekker eten en naar de film ( Captain America! ). Ik heb genoten van de avond, heerlijk gegeten, goede film gezien en lekker laat in bed.

Zondag:

Fietsdag, vandaag ga ik voor het eerst fietsen met de bakfiets, en terwijl ik dit typ voel ik de zenuwen alweer opkomen. Pfff wat vind ik het spannend! Verder ga ik vandaag weinig spannends ondernemen, vooral genieten van het mooiere weer en waarschijnlijk nog wel even lezen.

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 mei 2016 at 19:15

Jammer van het slechte week van vorige week. Net toen was ik wat dichter bij jou in de buurt. We zijn even in Eindhoven geweest, heel eventjes in Tilburg (donderdag) en besloten uiteindelijk om ons bezoekje aan de Efteling (vrijdag) uit te stellen vermits het de hele tijd bleef regenen.

Gelukkig ziet het er deze week wat zonniger én vooral droger uit. Morgen ga ik als alles goed gaat een dagje naar Breda met mijn nichtje. Dus ik hoop daar ergens enkele magnetische boekleggers van Blossom Books op de kop te kunnen tikken.

Pssst, die nieuwe kleerkast voor de meisjes … heeft die een slot zodat ze hun kast niet meer kunnen herinrichten?    annabel
    2 mei 2016 at 19:52

    Haha nou het is geen kleerkast, maar meer een kast voor speelgoed en bovenin laatjes voor het ondergoed. Dus daar kunnen ze gelukkig niet bij! ?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: