Recensie + winactie Telefoonhoesjestore.nl

Laten we eerlijk zijn, wij als bloggers zijn nogal gehecht aan onze telefoon, zo kunnen we onderweg alles in de gaten houden zoals social media, email, enz.

Een tijdje geleden werd ik benaderd door telefoonhoesjestore of ik interesse had in het recenseren van een hoesje voor mijn telefoon en het organiseren van een winactie. Natuurlijk heb ik ja gezegd, want je kunt nooit teveel telefoonhoesjes hebben!

De webwinkel bied een groot aantal gsm hoesjes aan wat ik zelf altijd wel prettig vind, het geeft je een ruime keus. Ook voor de wat mindere populaire merken zoals dit Sony Xperia Z5 hoesje. Maar ook dit Xperia m4 Aqua hoesje wat ik persoonlijk erg leuk vind, al heb ik geen Xperia M4. Als je een wat ouder model hebt, is dat ook geen probleem kijk want ze hebben ook Sony Xperia Z3 Plus hoesjes .

Nu heb ik zelf nog een Sony Xperia Z2, iets waar ik altijd tegenaan loop is dat ik heel weinig hoesjes kan vinden voor mijn telefoon of ze zijn gewoon zwart. Natuurlijk zie ik ook wel dat je voor een Iphone of een Samsung veel leukere hoesjes kan vinden. Maar wat ik fijn vind aan Telefoonhoesjestore is dat ze ook hoesjes hebben in leuke kleurtjes! Ik vond het serieus moeilijk om te kiezen welk kleurtje ik zou nemen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een Paars hoesje van rubber. Ik heb specifiek voor een hoesje als deze gekozen omdat ik het zelf erg fijn vind om gewoon meteen mijn telefoon te kunnen pakken en erop te kunnen kijken zonder dat ik eerst een klepje open hoef te klappen. De ervaring leert dat ik dat klepje meestal opengeklapt laat.

Met dit hoesje hoeft dat dus niet meer, ik pak mijn telefoon op, en kan meteen in de slag! Ik ben dus erg tevreden over mijn hoesje en hij is dan ook meteen in gebruik genomen.

Nu komt het leuke gedeelte, want ik mag namelijk een tegoed van 20 euro weggeven om te besteden bij telefoonhoesjestore! Hoe tof is dat? Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Simpel volg de volgende stappen.

Like de facebookpagina van Telefoonhoesjestore
Like de facebookpagina van Het leven van een boekenworm
Zorg dat je een geldig e-mail adres achter laat!

Heel veel succes met meedoen!

8 gedachtes over “Recensie + winactie Telefoonhoesjestore.nl

  1. Heel graag! Aangezien de mijne grandioos kapot is. Ik zou je een foto sturen maar dit gaat hier niet 😉 + het is bijna mijn verjaardag hihi. En dan zou ik ook gaan voor eentje zonder flappen want dat qlijt toch af en gaat toch kapot na een tijdje.

  2. Wat leuk! Ik doe zeker mee aangezien ik over 1 week een iphone 6s krijg wil ik wel een heel leuk beschermend hoesje ervoor… Fb: merve kaya
    Heb stiekem al op de site gekeken en er zitten heeele leuke hoesjes bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.