Blossom Books read-a-thon

Het is weer zover, net als vorig jaar organiseert Blossom Books ook dit jaar weer een toffe read-a-thon. Ontzettend leuk natuurlijk en ik kan dan niet anders dan meedoen toch? Nu moet ik bekennen dat ik niet heel veel leestijd heb, maar de insteek van deze read-a-thon is dan ook dat je bewust tijd maakt voor het lezen en dat ga ik zeker doen.

Eerst even de feitjes:

Wanneer: 5 mei vanaf 20.00 tot en met zondag 8 mei 20.00.
En kijk ook eens op de facebookgroep: Blossom Books Read-a-thon
Goodreads Groep: Blossom Books Read-a-thon

En natuurlijk kun je ook actief meedoen op social media met de #BBReadathon

Natuurlijk hosten ze ook leuke win acties en lees sprintjes, kijk voor een volledig overzicht van de activiteiten op de facebookpagina van de read-a-thon

Oké ik heb toch een TBR opgezet, al is hij niet zo groot. Ik heb namelijk maar twee boeken op mijn stapel liggen. Dit omdat het boek dat ik nu aan het lezen ben A court of mist and fury is en die is ontzettend dik. Daarbij optellend dat mijn leestijd niet heel groot is heb ik voor deze oplossing gekozen. Het andere boek dat ik wil gaan lezen is De appeltaart van hoop. Het lijkt me echt een prachtig boek.

Doe jij ook mee? Zo ja welke boeken liggen er op jou TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 mei 2016 at 19:31

Ik doe zelf niet mee maar zal wel een hoop lezen t komende weekend met dit mooie weer 🙂 Heel veel plezier!8 mei 2016 at 13:51

Ahum, ik was van plan om mee te doen én nu eens echt enkele dagen veel te lezen maar … tja, dat kwam er dus blijkbaar niet van. Donderdagavond heb ik een boek uitgelezen en vrijdag las ik er ook één. Gisteren kwam ik helemaal niet aan lezen toe en vandaag las ik nog maar enkele pagina’s. Vermits we sebiet naar het verjaardagsfeestje van mijn broer gaan zal er straks niet veel leestijd meer overblijven. Volgende keer beter zekerGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: