De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij, gelukkig werd het beter weer, ging ik naar een super leuk event en ontving ik een langverwacht boek. Lees je snel mee!

Maandag:

Tja werkdag he, al hoefde ik deze dag niet tot heel laat te werken wat wel heel erg fijn was. Ik heb de rest van de dag vooral besteed aan het uitlezen van The rose and the dagger in voorbereiding op het boek dat ik morgen hoop te ontvangen. Ook was er een nieuwe aflevering van Game of Thrones en wow dit is wel weer echt een super vet seizoen! Ik las die avond inderdaad mijn boek uit en ontving het langverwachte mailtje dat bevestigde dat ik morgen mijn boek zou ontvangen.

Dinsdag:

Vandaag staan er twee toffe dingen op het programma. Ten eerste ben ik uitgenodigd bij uitgeverij Moon om daar deel te nemen aan een brainstorm. Ik vond het ontzettend tof om daarbij aanwezig te mogen zijn en morgen verschijnt er een wat uitgebreider verslag van deze dag. Eenmaal thuis snelde ik naar de eettafel en heb een doos met daarin het boek dat ik dit jaar echt wilde lezen: A court of mist and fury van Sarah J. Maas in hardback. Ik heb dit boek eerste geknuffeld en geaaid. Om vervolgens ondanks al mijn voornemens eerst andere dingen te moeten doen. Ik had me voorgenomen dat ik de hele avond zou gaan lezen…… Ach ja morgen weer een dag.

Woensdag:

Vandaag ga ik echt lezen! Dat was mijn voornemen toen ik wakker werd. Maar ook vandaag liep alles weer helemaal anders dan dat ik gepland had. Maar goed ik heb wel wat gelezen gelukkig en wow hoewel ik bij dit boek ook een beetje bang was voor een teleurstelling, was deze angst snel weg. De schrijfstijl van Sarah J. Maas is gewoon helemaal mijn ding! Ook heb ik nog gefietst met de bakfiets, gelukkig gaat dat echt steeds beter en ben ik niet meer zo onzeker. Mijn oudste dochter zegt nu telkens: Ik ben heel erg trots op je mama.

Donderdag:

Nou vandaag zou er niet veel van lezen komen, want mijn beste vriendinnetje komt op visite. Wat grappig is om te weten is dat zij eigenlijk helemaal niet zoveel leest als ik. Onze raakvlakken liggen elders maar we kennen elkaar al vanaf de middelbare school. Die avond begon de blossom books read-a-thon, dus heb ik toen wel best veel gelezen. Ik had ondertussen ook een playlist van het boek A court of mist and fury gevonden en ik moet zeggen met de muziek erbij las het als een trein!

Vrijdag:

Vandaag op het programma: Werken. Omdat het vakantie is gaan we er een dagje op uit met een aantal kinderen die ik begeleid. Ze willen naar monkey town, prima! Ik heb mijn boek wel bij, maar kom niet aan lezen toe eigenlijk. Af en toe lopen we rond en kijken bij de kinderen en de rest van de tijd zijn we wat aan het kletsen. Die avond is het weer tijd voor een nieuwe leesbeesten leesclub. We beginnen op een andere plaats in de winkel en eindigen op ons vertrouwde plekje. Het boek dat we gelezen hebben is Amber, om eerlijk te zijn vond ik het boek niet zo goed. Maar de leesclub zelf was echt super gezellig! Als ik weer thuis ben ga ik nog lekker even lezen en dan toch echt maar slapen.

Zaterdag:

We gaan vanochtend eerst met de meiden en de fiets naar de stad. We hebben niet heel veel nodig en zijn dan ook weer vroeg thuis. Lekker de tuin in, de water tafel gevuld en zelf wat drinken en een boekje erbij. Lekker genieten van het mooie weer! Natuurlijk ben ik in mijn nek alweer verbrand, maar ja dat geeft niet want dit weer doet echt wonderen voor mijn humeur!

Zondag:

Moederdag! Ik krijg een ontbijt op bed van mijn man en een prachtige zelf geschilderde bloempot met zaadjes en aarde van mijn oudste dochter. We eten lekker op bed, waarna ik lekker mag gaan douchen en mijn man de kids aankleed. Mijn moeder komt de meiden halen en neemt ze mee naar mijn oma en ik en mijn mijn gaan naar Antwerpen. Richting het boekenfestijn, want ik mag van hem daar boeken uitzoeken!!! Hoe lief! Nu zit ik dit dagboekje te typen, met een nieuwe boekenbuit en A court of mist and fury die mij roept: Lees mij, lees mij. Dus dat ga ik snel doen!

Hoe was jou week? Ow ja en volgende week, beloof ik dat er weer foto’s bij dit artikel zullen verschijnen!!

Een gedachte over “De week van een boekenworm

  1. Wat een leuke Moederdag – echt ideaal voor een Boekenworm. Hopelijk heb je leuke boeken gevonden op het Boekenfestijn. Als we die dag niet het verjaardagsfeestje van mijn broer hadden, had ik je waarschijnlijk uitgenodigd om tot bij ons te rijden. Ik heb de laatste tijd trouwens hetzelfde probleem als jij. Er komen steeds maar klusjes en andere zaken tussen mij en de boeken die ik wil lezen. Dat ik zoveel mogelijk blogposts van andere wil lezen en erop wil reageren helpt natuurlijk ook niet. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.