Bout of books read-a-thon 9-15 mei

 

Bout of Books

Oke ik zag dus echt net op Nerdymommy.nl dat er een hele te gekke read-a-thon is van Bout of books. Deze duurt van vandaag tot en met zondag. Nu was de Blossom books read-a-thon voor mij niet zo’n succes. Een drukke week zorgt er nu eenmaal niet voor de je echt heel veel leestijd hebt. Maar hopelijk kan ik dit deze week weer goed maken.

Laten we eerst even met de feitjes beginnen:

he Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, May 9th and runs through Sunday, May 15th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 16 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team

Ik heb me dus snel even opgegeven en ga mee doen! De volgende boeken staan op de lijst:

  • A court of mist and fury want nee deze heb ik nog niet uit!
  • Val voor mij voor de Hebban leesclub
  • De appeltaart van hoop als deze er nog bij kan.

Natuurlijk hou ik ook de challenges in de gaten want dat is natuurlijk ook super tof! Je kan je nog opgeven tot morgen, dus als je nog mee wil doen kan dat gewoon!

Doe jij mee? Zo ja welke boeken wil je gaan lezen?

 

 

5 gedachtes over “Bout of books read-a-thon 9-15 mei

  1. Ik vind al die readathons echt superleuk, maar doe zelf niet mee. Ik vind het wel leuk om in de gaten te houden wat anderen ermee doen 🙂 ondertussen lees ik gewoon, no pressure, verder mijn leeslijstje af.

    • Dag kan natuurlijk ook! Al voel ik nu ook geen druk. Maar zo’n read a thon zorgt er altijd wel voor dat ik wat meer tijd aan lezen besteed en wat minder tijd aan social media enzo ?

  2. Pingback: A fun Tag: I mustache you some questions! – Welkom in Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.