Bout of Books read-a-thon wrap up

 

Bout of Books

Nou de Bout of books Read-a-thon zit er weer op, nou ja eigenlijk eindigde hij zondag al. Maar hier is mijn wrap up van de read-a-thon:

Heb ik mijn doel behaald?:

Jazeker, mijn doel was drie boeken deze boeken heb ik allemaal gelezen tijdens de read-a-thon. De boeken die ik gelezen heb zijn:

  • A court of mist and fury van Sarah J. Maas
  • Val voor mij van Jennifer L. Armentrout
  • De appeltaart van hoop van Sarah Moore Fitzgerald

Uiteindelijk ben ik ook aan een vierde boek begonnen, namelijk Carry On van Rainbow Rowell. Deze heb ik natuurlijk niet uitgelezen daarvoor is hij ook te dik. Maar ik mag zeggen dat het een geslaagde read-a-thon is.

Challenges:

Hier heb ik echt een beetje in gefaald, de eerste twee dagen deed ik fanatiek mee, maar daarna ben ik het gewoon simpelweg vergeten helaas. Maar de challenges zijn wel ontzettend leuk!

Zou ik weer meedoen?:

Absoluut, ik vind het een heerlijke read-a-thon zeker omdat hij een hele week duurt. Het zorgt ervoor dat je meer de tijd hebt om te lezen en je doel te halen. Want ik heb nu eenmaal ook andere dingen te doen. Je werd goed op de hoogte gehouden via twitter en de challenges waren echt leuk. Ik vind het echt een aanrader!

Heb jij ook mee gedaan? Zo ja hoe ging het bij jou?

Van 22-08 t/m 26-8 is er weer een bout of books read-a-thon. Doe jij dan mee? Ik zeker wel!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 mei 2016 at 07:17

Klinkt leuk, als ik de tijd heb tegen wil ik er zeker aan mee doen. Al weet ik niet of ik 3 a 4 boeken uit ga redden. šŸ˜‰    annabel
    17 mei 2016 at 07:23

    Maar het fijne is dat het ook niet belangrijk is hoeveel je leest. Het is gewoon een week die in het teken staat van lezen en leuke challenges.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: