De week van een boekenworm

Een beetje later dan gewend, is hier dan toch mijn week van een boekenworm. Een week waarin het pinksteren was, ik eindelijk moest bekennen dat ik een nieuwe laptop nodig heb en ik een weekend op werkvakantie ben geweest.

Maandag:

Tweede pinksterdag, deze dag zorgt ervoor dat ik de rest van de week een beetje van slag ben, welke dag is het ook alweer? We gaan lekker burgerlijk naar de woonboulevard, om nieuwe gordijnen te bestellen, ook worden de wekelijkse boodschappen weer gedaan en we sluiten de dag af met steengrillen. Nou ja helemaal afsluiten doen we hem dan nog niet want ik kijk natuurlijk ook nog naar Game of Thrones. Ik zit zelf diep in mijn boek Carry On die ik in het Nederlands aan het herlezen ben.

Life of a bookworm #reading #Bloggen

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Dinsdag:

Tja weer even wennen want het is dinsdag en het voelt als maandag, maar goed we komen er wel. Mijn oudste dochter gaat naar school en mijn jongste dochter geniet van de onverdeelde aandacht van mama. Natuurlijk lees ik verder in Carry on en plak ik driftig met stickey bookmarks om alle mooie quotes en momenten te markeren. Ik maakte ook nog wat foto’s van mijn funko verzameling, hieronder mijn ladies! Ik hoop er natuurlijk nog veel meer te verzamelen.

Mijn funko ladies 😍 #funkos

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Woensdag:

Een half dagje school voor de oudste vandaag en ons eerste gesprek over hoe het op school gaat. Maar in de ochtend geniet ik er van dat mijn man thuis is en zich lekker bezig houd met de jongste. Ik ga lekker lezen en download een nieuwe app op mijn telefoon om mooie quotes te maken! Dat doe ik dan ook met één van de quotes van Carry On.

Het gesprek op school ging natuurlijk hartstikke goed, maar ik had ook niet anders verwacht. Ik ben trots op onze dochter want ze doet het hartstikke goed op school. Vandaag lees ik ook Carry On uit en maak ik een voorzichtig begin in Speak.

Donderdag:

De ochtend begint zoals altijd, maar ik regel dat mijn vader in de middag mijn oudste dochter haalt en weer terugbrengt in haar uurtje pauze. Even een pas op de plaats want de laatste tijd was het druk en dat begin ik te merken. Ik lees Speak uit en ben ik twijfel over het boek dat ik nu moet gaan lezen. Uiteindelijk besluit ik te gaan voor Falling Kingdoms, ik heb de rest van de serie al besteld en ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Die avond eten we frietjes en gaan de meiden logeren bij opa en oma. Ik pak nog snel de tas in, want dit weekend ga ik op werkvakantie, wat dan wel weer leuk is aan dit weekendje weg is dat ik mijn kinderen mee mag nemen.

Ik ga eindelijk eens aan deze serie beginnen!!! 😍 #readingnext #fantasy

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Vrijdag:

De ochtend begint als alle andere waarop ik moet werken, opstaan en werken. Maar daarna gaan we de cliënten ophalen die mee gaan met het weekendje weg, vervolgens langs mijn ouders om de kids te halen en dan gaan we op weg. Op weg naar Drenthe, natuurlijk komen we langs plopsaland, dus daar gaan we de dag erna maar naartoe. We hebben een mooi huisje, we eten weer frietjes en gaan terug naar het huisje. De kids op bed en we kijken nog even tv. Ik lees nog wat, maar niet echt veel.

Zaterdag:

Vandaag gaan we naar Plopsaland, de kinderen zijn helemaal enthousiast, maar er moet eerst gegeten worden. Het halen van broodjes duurt nogal lang omdat we helemaal aan de andere kant van het park moeten zijn. Ik koop ook nog een Harry Potter verassingsei en ik vond hem gaaf!

Ik kocht een Harry Potter surprise ei en het was awesome! #harrypotter #snape

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Maar goed uiteindelijk ontbijten we en gaan we naar plopsaland, de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt, mijn oudste dochter ging voor het eerst in een achtbaan, ze vond het eng maar ging toch nog een keertje haha. Tja papa en mama zijn nogal achtbaan fans dus ik ben benieuwd of we dit aan haar doorgegeven hebben. We zien een show van Bumbaa en ik weet meteen waarom ik dit nooit kijk eigenlijk en dan is het tijd om terug te gaan naar ons park om te gaan eten. ‘s avonds genieten we lekker op de bank van de film grown ups 2.

Zondag:

Vandaag gaan we ook weer naar huis, maar eerst lekker zwemmen! Iedereen vermaakt zich prima in het zwembad en niemand wil eigenlijk naar huis. Maar goed mijn jongste dochter gaat toch nog even naar bed en ondertussen ruimen we het huisje op. Dan ineens is het drie uur en zit ik startklaar om mijn Yalfest kaartje voor 2017 te bestellen!!! Want ook dat moet gebeuren natuurlijk en wow wat zijn de kaartjes snel uitverkocht! Als afsluiter gaan we pannenkoeken eten en daarna weer op weg naar huis.

Dit was mijn week, heb jij nog iets leuks gedaan?

2 gedachtes over “De week van een boekenworm

  1. Oh leuk, die Harry Potter eitjes ben ik nog nergens tegengekomen. Als er zo’n feestdag in de week valt ben ik ook steeds de rest van de week in de war. Dan ben ik nooit helemaal zeker welke dat het nu juist is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.