Boeken Haul mei 2016

Alweer een maand voorbij en alweer ben ik er niet in geslaagd om minder boeken te kopen….. Dus laten we maar snel beginnen met de Haul!

Als eerste The crown die ik eerlijk is eerlijk nog steeds moet lezen, tja dat is het bekende laatste boek syndroom. Ik stel dat dus altijd uit haha. A court of mist and fury en is een boek waar ik heel erg naar uit keek en terecht want wow wat is dit boek ontzettend goed! Ik kan niet wachten om te weten hoe dit verder gaat!

Ook kocht ik de gehele serie van Falling Kingdoms voor zover hij nu uit is dan, helaas is het laatste deel groter dan de rest. Het eerste boek heb ik al uit en jeetje wat is dat een goed boek! Ik ben dus meteen verder gegaan met deel twee!

Ik heb laatst een erg leuke app geïnstalleerd op mijn blog waar je over boeken kan praten, recensies kan achterlaten en ik zit er in een leesclub. Voor de leesclub hebben we Speak gelezen, wat ik van dit boek vond lees je snel ook hier op mijn blog en ik zal snel een artikel over die leuke app plaatsen. Ook ging ik naar het boekenfestijn in Antwerpen, daar kocht ik ook een aantal boeken en één daarvan is Haunting V

iolet, dit is zo’n boek dat ik eigenlijk al een hele tijd wil lezen en nu lag hij daar voor een mooi prijsje.

Ook the Falconer en Splintered nam ik mee op de boekenbeurs, ze lijken me allebei heel gaaf!

Ook kocht ik het boek bij Dr Horribles sing along blog, echt een super leuke webserie en ik kon het boek gewoon niet laten liggen. Van een boekenbon kocht ik ook nog Zilveren zicht, nu kan ik de eerste drie boeken in deze serie lekker achter elkaar gaan lezen!

Me before you heb ik al eens gelezen, in het Nederlands maar ik kon deze filmeditie in het Engels niet laten liggen. Wie kijkt er net als ik ook zo uit naar de film? Ook kocht ik het boek Nightfall, dit is zo’n boek dat ik eigenlijk al een paar keer in mijn handen heb gehad maar telkens niet mee nam. ik ben er in ieder geval wel echt heel nieuwsgierig naar!

Ook deed ik mee met de Hebban leesclub van deze maand, het boek dat gelezen werd was Val voor mij, een erg leuk boek! Ook kreeg ik weer een owlcrate binnen hierin zat het boek Everland, een reteling van Peter Pan!

Nimona, dat is een graphic novel die ik heel graag wilde lezen. Toen ik zag dat Blossom Books hem uit zou gaan geven besloot ik te wachten op de vertaling. Ik hoop hier snel in te gaan duiken! Ook kreeg ik Rivalen binnen als onderdeel van mijn abonnement en ik heb al veel goede verhalen gehoord over dit boek.

Ook had ik deze maand een ontzettend leuk uitstapje, ik mocht namelijk gaan kijken bij uitgevrij Moon en mee doen aan een brainstorm. Mijn verslag staat al online. Aan het einde kregen we het boek Did I mention that I love you en ik nam zelf zijn dag mee. Nu kwam ik er wel achter dat ik eerst haar jaar moet lezen…. acht ja weer een excuus om een boek te kopen toch?

Ik was al verkocht toen ik hoorde dat dit boek over de ruiters van de Apocalyps gaan, als Supernatural fan heb ik daar gewoon een beetje een zwak voor haha. Dus Riders moest ik in mijn bezit hebben, nu twijfelde ik een beetje tussen de Nederlandse en de Engelse, maar ik ben toch voor de Engelse gegaan omdat dat een hardcover is.

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 juni 2016 at 08:43

Nimona heb ik toevallig ook gekocht van de maand. Hij is super leuk! Haunting Violet heeft net zo’n type cover als Fallen. Ziet er interessant uit. Ik ga hopelijk volgende week naar het boekenfestijn in Apeldoorn. Ik moet me inhouden want ook ik heb teveel boeken gekocht in Mei. Oops. Ach ja.1 juni 2016 at 14:34

Zeker het begin van je blog leek het wel Mooie Cover Maand. Er zitten echt zo’n mooie exemplaren tussen je nieuwe aanwinsten.8 juni 2016 at 17:47

Falling Kingdoms lijkt mij zo tof! En Riders en Nimona zijn echt perfectie 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wrap Up Mei

1 juni 2016

%d bloggers liken dit: