De week van een boekenworm

De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij, en dan te bedenken dat ook mei alweer bijna voorbij is! We zitten al bijna op de helft van het jaar!

Maar goed wat heb ik de afgelopen week allemaal gedaan? Je leest het hieronder.

Maandag:

Normaal is dit mijn vaste werkdag, vandaag ook wel maar hij is wel iets anders. Ik werk namelijk vanuit huis, verslagen, brieven en dat soort dingen. Eigenlijk best wel fijn, even de week op mijn gemakje opstarten. We eten vanavond bij mijn ouders omdat daar de kinderen ook zijn en na het eten mag ik weer fijn de wekelijkse boodschappen doen. Ook lees ik verder in Falling Kingdoms en wow wat is dit boek goed, hopelijk kan ik de rest van de boeken ook snel halen!

Ik ga eindelijk eens aan deze serie beginnen!!! 😍 #readingnext #fantasy

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Die avond is het tijd voor een nieuwe aflevering van Game of Thrones en wat voor één, echt een geweldig seizoen dit!

Dinsdag:

Een gewone schooldag voor mijn oudste dochter, dus we beginnen de ochtend op de fiets onderweg naar school. Weer thuis even wat tijd met mijn jongste dochter, want die geniet toch wel van de momentjes dat ze mama even helemaal voor zichzelf heeft. Ook lees ik nog wat en krijg ik een telefoontje van mijn moeder. Ze is wat langer thuis en bied aan om mijn oudste dochter van school te halen voor het middag eten en haar ook weer terug te brengen. Nou dat aanbod sla ik natuurlijk niet af! Ik eet wat met mijn jongste dochter en breng haar naar bed. Even wennen weer maar ik heb de rest van de middag echt voor mezelf.

Ik probeer bij te komen met Outlander, maar helaas vandaag heb ik de concentratie van een goudvis! Ik krijg een fijn mailtje, namelijk dat mijn boeken binnen zijn bij de boekhandel en ik verheug me erop dat ik morgen de rest van de Falling Kingdoms serie kan gaan halen. Dit zorgt er ook meteen voor dat ik weer verder wil lezen in deel één. Rond half 3 hoor ik wat gerommel van boven en weet k dat mijn jongste dochter uit bed is, we halen de oudste op en ook al snel volgt papa. Die avond lees ik verder want het boek is bijna niet weg te leggen!

Woensdag:

We beginnen de ochtend net als altijd, eten, de oudste naar school. Maar daarna gaan we even naar de stad, want ik kan mijn boeken ophalen! Buiten de rest van de Falling Kingdoms serie neem ik ook Nimona mee, hier ben ik ook heel benieuwd naar. Mijn man en ik zijn al een tijdje toe aan een nieuwe laptop, die van hem is oud en die van mij is helaas door een peuterpuber op de grond gegooid, hij deed het nog wel maar niet van harte. We hebben onszelf dus verwend met een nieuwe laptop, heerlijk om weer gewoon te kunnen werken zonder dat hij uitvalt! Maar hoe leuk een nieuwe laptop ook is, ik kan mijn boek niet loslaten en lees weer verder. En vandaag lees ik hem dan ook uit. Ik ga meteen door met boek twee! Helaas heb ik een verjaardag dus ja ik kan niet lang lezen.

Ik ben hier zo benieuwd naar! @blossombooks #graphicnovel #nimona

A post shared by Annabel Kanters-Blootshoofd (@hetlevenvaneenboekenworm) on

Donderdag:

Vandaag is het dan zover, de season finale van Supernatural seizoen 11, man wat is dit seizoen hard gegaan en wat was het een goed seizoen! Maar goed ik begin de dag eerst met de kids, rond een uurtje of 11 komt mijn vader de jongste halen, lekker even naar opa en kan mama mooi aan haar blog werken.

Natuurlijk kan ik ook niet wachten om de season finale te kijken en wow hij was echt goed!!!! Ik heb vol ongeloof naar het scherm gestaard en ja er is een traantje gelaten. Nu wachten tot het volgende seizoen!

Die avond lees ik heerlijk in Rebel Springs en geef ik me op voor de cocktail party met Estelle Maskame, heb haar boeken nog niet gelezen maar deel één ligt klaar en ik heb een vriendinnetje die me helemaal enthousiast heeft gemaakt. Dus buitenom dat ik een auteur ga ontmoeten is het ook een leuk moment om elkaar weer eens te zien!

Vrijdag:

Werkdag, ach ja ook dat moet gebeuren toch? Er gebeurd dus weinig bijzonders deze dag, want tja ik ben aan het werk. Ook die avond is er niet echt iets noemenswaardigs gebeurd. Ik kijk nog een aflevering van Supernatural seizoen 1 want ja wat moet je anders kijken als je favo show een stop heeft?

Zaterdag:

Vandaag even lekker tijd met mijn moeder, eerst even de glasgordijnen ophalen en daarna lekker even naar de stad. Ik koop nog wat washi tape, oma kan het niet laten om de kleinkinderen te verwennen met nieuwe kleding en we eten een lekker broodje. Eenmaal thuis lees ik wat en als de jongste weer wakker is begin ik aan de onmogelijke taak: Het opruimen van hun kledingkast. Zowel de oudste als de jongste zijn nogal gegroeid de afgelopen tijd en er ligt veel te kleine kleding in de kast. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn en ben ik blij dat ik het gedaan heb. We eten een kommetje soep bij mijn ouders en lopen weer terug naar huis ( ja zo dicht bij wonen we ). Onderweg komen we altijd langs een speeltuintje en daar moet nog even gespeeld worden natuurlijk.

Mijn man heeft een feestje die avond dus ik heb alle tijd om te lezen en dat doe ik dus ook! Ik lees Rebel Springs uit, wow wat een cliffhanger! Maar ik heb beloofd dat ik eerst Did I mention I love you ga lezen, dus dat zal ik ook braaf gaan doen. Om vervolgens echt weer in de falling kingdoms serie te duiken!!!

Zondag:

Het is zondagochtend terwijl ik dit zit te typen, het was een vroege ochtend en ik ben bezig met mijn blog. Vanmiddag gaan we naar mijn schoonouders, die waren deze week 40 jaar getrouwd en om dat te vieren gaan we met alle kleinkinderen naar Monkey Town….. Ach ja zolang de kids het maar leuk hebben! Verder hoop ik vandaag een begin te maken in mijn boek en ach ja voor de rest zien we wel!

Hoe was jou week?

4 gedachtes over “De week van een boekenworm

  1. Ik merk dat ik mijn laatste seizoenen van Supernatural aan het rekken ben omdat ik vervolgens niet te lang wil wachten vooraleer het elfde seizoen in de winkel ligt. Nu ja, ik weet nu al dat dit niet gaat lukken want ik zit aan het einde van seizoen 9 en september duurt nog veel te lang. Ik ga echt niet tot dan wachten of maar één keer om de 1,5 week een aflevering zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.