Wrap Up Mei

Wrap up mei:

Mei is alweer voorbij, wow wat gaat dit jaar ook weer enorm hard zeg! In deze wrap up een overzicht van de boeken die ik deze maand gelezen heb en eventueel de recensies hiervan. Ook nog even aandacht voor een winactie die nog loopt en de evenementen die ik bezocht heb! Laten we snel beginnen:

De boeken die ik deze maand gelezen heb: Als er een recensie online staat kun je op de titel klikken om deze te lezen.

The rose and the dagger van Renee Ahdieh
A court of mist and fury van Sarah J. Maas
Val voor mij van Jennifer L Armentrout
De appeltaart van hoop van Sarah Moore Fitzgerald
Speak van Laurie Halse Anderson
Carry On van Rainbow Rowell
Falling Kingdoms van Morgan Rhodes
Rebel Springs van Morgan Rhodes

Ook maak ik een begin in:

Did I mention that I love you van Estelle Maskame.

Deze maand mocht ik ook aanwezig zijn bij de brainstorm van uitegevrij Moon, het was ontzettend leuk en interessant ik heb er zeker een hoop van geleerd. Als je mijn complete verslag hiervan wil lezen kun je HIER klikken.

Winactie:

Ook is er een een winactie online van telefoonhoesjestore.nl je kunt 20 euro shoptegoed winnen de actie loopt nog tot en met donderdag 2 juni. Vrijdag maak ik de winnaar bekend! Dus doe nog snel even mee en klik HIER!

Dat was mijn maand, welke boeken heb jij gelezen?

2 gedachtes over “Wrap Up Mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.