Recensie: Did I mention I love you van Estelle Maskame

Recensie: Did I mention I love you van Estelle MaskameDid I mention I love you by Estelle Maskame
Series: DIMILY #1
Published by Moon on julie 2016
Genres: young-adult, contemporary, romance
Pages: 320
Format: paperback
five-stars

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Taylor, opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch... trekken Eden en Taylor steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer- en zus, en bovendien heeft Taylor al een vriendin. Maar hoelang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Mijn recensie:

Het verhaal algemeen:

Ik ben net klaar met het lezen van dit boek en ik weet niet zo goed of ik uit mijn woorden ga komen. Ik zit nog erg vol van het boek om eerlijk te zijn, maar ik ga het proberen.

Laat ik beginnen met het bedanken van Jenny en Melissa omdat ze mij hebben aangespoord dit boek echt te gaan lezen! Ondanks dat ik hier zit met een gebroken hart en een book hangover ben ik erg blij dat ik dat gedaan heb!

Ik begon met hoge verwachtingen aan dit boek door alles wat ik er al over gehoord had, dat maakt me ook altijd het een beetje bang dat het gaat tegen vallen. Maar gelukkig was dit niet het geval. Dit boek heeft al mij verwachtingen waargemaakt en me zoals al gezegd achter gelaten met een enorme kater.

Wat ik het mooiste vond aan dit boek is dat ik eigenlijk samen met de hoofdpersonage langzaam aan ook een beetje verliefd werd op Tyler. Als hij in de ruimte kwam ( ja ik leefde ernstig in dit boek ) dan kreeg ik ook vlinders in mijn buik, tja je duikt in je boek of je doet het niet toch? De onderwerpen die aangekaart worden in dit boek zijn beste heftig en daar moet je je wel een beetje op voorbereiden als je dit boek gaat lezen, maar ze maken het verhaal wel beter!

Ik heb in ieder geval erg genoten van dit boek en ik kan niet wachten tot ik het tweede deel in handen heb.

De personages:

Laat ik beginnen met Eden, zij is natuurlijk het hoofdpersonage van dit boek en ik moet eerlijk zeggen dat ik gemengde gevoelens over haar heb. Ik begrijp haar acties en beslissingen volkomen maar dat neemt niet weg dat ik haar af en toe het liefst even door elkaar had willen rammelen. Maar dit laat ook meteen zien dat ze aanvoelt als een echt karakter, anders zou haar gedrag bij mij geen gevoelens aanwakkeren.

Tiffani ofwel de vriendin van…. Wow wat een bitch, dat is het enige wat ik over haar kan zeggen. De dingen die zij doet en zegt, echt ik kan me gewoon niet voorstellen dat iemand zo kan zijn.

Tyler, ja dat is toch wel een beetje mijn nieuwe liefde, hoe zijn gedrag mij af en toe ook frustreerde. Ik vind hem gewoon leuk! Ach ja in boeken zijn de bad boys altijd erg leuk toch? Maar zijn verhaal is ook erg verdrietig, ik ga natuurlijk niet verklappen wat er met hem aan de hand is maar neem van me aan dat ik echt wel even een traatje moest wegpinken toen ik zijn verhaal las.

De Schrijfstijl:

Dit is echt zo’n boek waar je doorheen vliegt, want je wil gewoon weten hoe het verder gaat. De schrijfstijl is vlot en ik had ook wel het gevoel dat de manier waarop de personages met elkaar omgingen en met elkaar praatte past bij de leeftijd van de personages.

Eindoordeel:

Wat een heerlijk boek! Ik heb er echt zo van genoten en all the feels kwamen voorbij, tot zelfs een moment waarop ik het boek tegen de muur wilde smijten uit frustratie. Ik kan dan ook niet wachten op het tweede deel!!!

five-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 juni 2016 at 17:02

Ik ben er heel benieuwd naar, maar ook een beetje bang om eraan te beginnen, bang dat het te Amerikaans gaat zijn…Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: