Recensie: Did I mention I need you van Estelle Maskame

Recensie: Did I mention I need you van Estelle MaskameDid I mention I need you by Estelle Maskame
Series: DIMILY #2
Published by Black and white publishing on 19 oktober 2015
Genres: young-adult, romance, contemporary
Pages: 387
Format: paperback
five-stars

It's been a year since eighteen-year-old Eden Munro last saw Tyler Bruce: her stepbrother…and her secret love. Although they called time on their forbidden relationship for the sake of their family, Eden can't help but feel excited when Tyler invites her to join him in New York City for the summer.

Anyway, Eden is happy with her boyfriend Dean, and surely Tyler has moved on too. But as they spend a long, hot summer in the excitement of the city that never sleeps, it soon becomes obvious that they aren’t over each other. But can they resist temptation?

In Did I Mention I Need You?, the second volume of Estelle Maskame’s phenomenal DIMILY trilogy, Tyler and Eden must face up to their feelings and decide what to do next. Is their love strong enough to face the challenges that lie ahead?

Mijn recensie:

Het verhaal algemeen:

Meteen na het lezen van Did I mention I love you wilde ik verder in het tweede deel, alleen moest ik eerst wachten op de postbode en bol.com. Wat was ik dan ook opgelucht dat mijn boek drie dagen eerder dan gepland kwam!

Vanaf de eerste bladzijde was ik alweer verslaafd aan dit verhaal, aan de karakters en de plotwendingen die er in zitten. Net als het eerste boek, gaf ook dit boek mij weer all the feels want wow dit is zo mogelijk een nog heftiger boek dan het eerste deel.

In het begin van het boek vond ik vooral Eden erg irritant, ze was zo besluiteloos en dat zorgde ervoor dat ik haar zo af en toe wel kon wurgen. Maar gelukkig draaide dat uiteindelijk weer bij. Ik vond dit verhaal nog intenser dan het eerste deel. Er gebeurt meer en door het eerste deel heb je al een bepaald beeld en bepaalde gevoelens voor personages die ook in het eerste deel zaten.

Er waren een aantal momenten dat ik echt heb gehuild en het liefst het boek uit frustratie weg had willen gooien. In dit boek was er zelfs een moment waar ik echt buikpijn van kreeg, ik heb het boek toen ook echt even weggelegd om weer tot mezelf te komen.

En dat einde…….Ik heb het derde boek nu nodig!!!! Dat einde had ik dus niet zien aankomen ondanks dat ik meerdere malen gewaarschuwd was voor dit boek. Maar dit had ik dus echt niet verwacht.

De personages:

Zoals ik hierboven al gezegd heb, vond ik Eden soms echt frustrerend. Ze was nogal wispelturig en ik hou daar gewoon niet van. Of je wil het één of je wil het ander maar maak een keuze. Buitenom dat heb ik wel weer echt genoten van haar verhaal, want dit verhaal wordt nu eenmaal vanuit haar geschreven. Ik zag wel een duidelijke ontwikkeling in haar karakter en daar hou ik wel van, niets zo frustrerend als karakters die geen groei doormaken en stil blijven staan.

Tyler, is het mogelijk om nog meer verliefd te worden op een karakter? Nou ik denk het wel want wow ik vind hem dus echt te gek. Ondanks hoe dit verhaal afloopt heeft hij mijn hart toch wel echt gestolen. Ik ben dan ook heel benieuwd wat het derde boek hem gaat brengen. Hij heeft zeker een grote groei doorgemaakt sinds het eerste boek, het is bijna een heel ander karakter! En dan die prachtige video die hij maakt, echt ik smelt alweer weg als ik er aan denk!

In dit boek ontmoeten we ook twee nieuwe personages Emily en Snake en hoewel ik in eerste instantie nogal gemengde gevoelens over Emily had, trok dit al snel bij. Ze is eigenlijk ontzettend leuk! Ook Snake vond ik een leuk karakter, hij is echt een beetje een lolbroek en dat miste dit verhaal wel een beetje. Ik ben ook benieuwd of we één van deze karakters nog terug gaan zien in het derde deel. Ik wil graag weten hoe het met hen is.

De Schrijfstijl:

Net als het eerste boek leest ook dit boek echt als een trein, zodra je de eerste regel leest vlieg je gewoon door dit boek heen. Ik ben dan ook echt verslaafd aan deze serie en eerlijk gezegd ben ik heel benieuwd wat Estelle nog meer gaat bedenken voor verhalen want ze is in korte tijd uitgegroeid tot één van mijn favoriete auteurs!

Eindoordeel:

Een waardige opvolger voor Did I mention I love you, een ware roller coaster en een knallend einde. Op naar boek 3! ( is het al 21 juli???? )

five-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: