De week van een boekenworm

Een nieuwe week, dus tijd om eens terug te kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan. Ik heb vooral leuke dingen gedaan en leuk nieuws gekregen, helaas werd ik ook nog ziek dus laten we snel gaan kijken:

Maandag:

Dit was wel een beetje de kater dag, na een super gave zondag met allemaal lieve meiden, ging mijn wekkertje weer vroeg en had ik een lange werkdag voor de boeg. Gelukkig ging de dag snel voorbij en kon ik die avond mijn boek Did I mention I need you uitlezen. Ik ben echt fan van deze serie en nog maar even en dan ga ik naar de cocktail party!!! Ook keek ik de nieuwe aflevering van Game of Thrones, er zaten weer een momenten in die ik niet had zien aankomen! Uiteindelijk was het tijd om te gaan slapen.

Dinsdag:

Ik zou mijn oudste dochter met de fiets naar school brengen….. tja klein probleempje om de één of andere reden kreeg ik het niet voor elkaar om haar achterop de gewone fiets naar school te brengen. Ik leek het fietsen wel verleerd zonder een bak ervoor! Ach ja mijn vader heeft haar snel weggebracht en ik ging naar een afspraak, eenmaal thuis heb ik heerlijk geknuffeld met mijn kleinste meisje en natuurlijk met de bakfiets de oudste weer van school gehaald. Ik begon ook in het derde boek van de falling kingdoms serie maar ik kwam er maar niet in, een klein leesdipje naar de boeken van Estelle Maskame. Het allerleukste van deze dag is dat ik mijn Happy Planner binnen krijg! Hij is zo gaaf!! Als jullie het leuk vinden zal ik er binnenkort een blogpost over schrijven.

Woensdag:

Dit was de dag dat ik naar de ladies night zou gaan! Maar goed eerst natuurlijk een gewone dag, lekker met de kids bezig en toch maar weer proberen te lezen in mijn boek. Maar het lukt me gewoon echt niet, het verhaal is goed en spannend maar mijn hoofd staat er gewoon niet naar. Ik besluit om het maar even zo te laten en voor ik het weet staat mijn moeder voor de deur en vertrekken we naar Eindhoven. We eten eerst een hapje en gaan dan naar de bioscoop. We hadden een VIP kaartje gekocht, nou ik kan je vertellen dan hoef je dus niet te eten…. Wow je kan echt van alles eten en drinken als je daar bent. De film was echt geweldig, hij was prachtig en mooi verfilmd en wat heb ik gehuild. Deze week een recensie van de film.  Eenmaal thuis scrolde ik door mijn whatsapp groepjes en zag dat iemand een berichtje had gehad met een uitnodiging voor de boottocht met Estelle Maskame op woensdag. Super tof en zonder er verder over te denken opende ik facebook en weet je wat…… Ik had ook zo’n berichtje!!!! Ik appte meteen een vriendin die ook heel graag mee wilde en het was besloten. Ik ga twee dagen achter elkaar Estelle ontmoeten!!!!! Slapen was lastig natuurlijk die nacht.

Donderdag:

Eigenlijk niet een heel bijzondere dag, ik kocht wel het boek Calendar Girl van Audrey Carlan en besloot er eigenlijk meteen in te beginnen. Dat was een geweldige keuze want ik had meteen weer zin om te lezen. Die avond heb ik heerlijk pitch perfect 2 gekeken en ging ik op tijd naar bed, ik voelde me namelijk niet lekker.

Vrijdag:

Werkdag, ik sleep mezelf uit bed, voel dat mijn keel dik wordt en heb hoofdpijn. Fijn ik kan nu geen griep gebruiken! Ik worstel mezelf door de dag heen en ook deze avond doe ik het rustig aan, ik lees nog wat en lig ook echt op tijd in bed.

Zaterdag:

Helaas toch wel echt de griep, goed uitzieken want er komt zo’n leuke week aan! Maar er moet ook geleerd worden dus dat doe ik ook maar. Ik lees nog wat verder in mijn boek en ’s avonds kijken we naar Halestorm op Pinkpop. Toegegeven niet hun beste optreden maar ik heb er toch van genoten. Ik vind deze band dus echt fantastisch! Daarna ga ik naar bed, lees nog wat verder en besluit al snel te gaan slapen!

Zondag:

Ik wordt ziek wakker, besluit mijn man op pad te sturen voor de boodschappen en zelf lekker in bed te blijven. Daar zit ik dit nu ook te typen, ik heb mijn boek uitgelezen, ga zo nog maar iets voor school lezen en begin daarna denk ik aan een nieuw boek. Wat overigens wel weer heel tof is! Via een Supernatural facebook groep in contact gekomen met een auteur die fantasy schrijft, en van haar een link naar Netgalley gekregen om haar nog uit te komen boek te lezen!

Ik heb deze week amper foto’s gemaakt, had er gewoon de puf niet voor, het griepje sloop er gewoon al de hele tijd in. Maar goed aankomende week leuke dingen op het programma en ik ga zeker foto’s maken!

Hoe was jou week?

Een gedachte over “De week van een boekenworm

  1. Hé, wat jammer dat je nog steeds zo’n last hebt van die vervelende griep. Hopelijk voel je je snel weer wat beter. Leren terwijl je je ziek voelt is immers niet handig. Nu ja, niets is handig wanneer je ziekjes bent. Dikke knuffel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.