Cocktail party Estelle Maskame

Vandaag was het dan zover, mijn eerste ontmoeting met Estelle Maskame! Even in het kort Estelle Maskame is de auteur van de Did I mention I love you, Did I mention I need you en de nog te verschijnen Did I mention I miss you. Zonder een vriendin en uitgeverij Moon had ik deze boeken waarschijnlijk nooit ontdekt maar ik ben blij dat ik ze inmiddels gevonden heb. Sterker nog ik heb de twee boeken in één week gelezen en zit met smart te wachten op het derde deel!

Maar goed uitgeverij Moon heeft het eerste boek in deze serie vertaald en uitgegeven, hartstikke tof en ik raad iedereen aan het boek te gaan lezen! Ik ben zo blij dat ze haar ook naar Nederland hebben laten komen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik verwacht had dat ik er wat langer zou zijn, maar door een enorme hoofdpijn ben ik wat sneller naar huis gegaan. Maar goed dat mocht de pret niet drukken. De reis begon in mijn eentje maar als snel zat ik samen met een andere vriendin in de trein op weg om onze derde reisgenoot op te halen. Zet een aantal leesfans bij elkaar en geloof me het is niet stil!

Op weg naar de boekhandel kwamen we meer bekende tegen en gezamenlijk zijn we naar de boekhandel gelopen. Al snel zagen we de tafel waar gesigneerd zou gaan worden staan. Ook Estelle zelf was al aanwezig, natuurlijk kocht ik ook nog een boek…. maar goed daarna toch maar in de rij voor het signeren.

Gelukkig stonden we vrij ver vooraan, Het was echt super leuk om Estelle te ontmoeten en gelukkig kletste ze zelf heel veel waardoor het niet zo op viel dat ik toch wel zenuwachtig was. Ze is echt super aardig en we hebben nog even moeten lachen om mijn naam. Omdat ze meteen dacht dat ze hem goed had geschreven, alleen helaas was het toch niet helemaal goed.

Ikzelf was gewoon te zenuwachtig om echt met haar te praten, hopelijk komt dat morgen helemaal goed! Natuurlijk heb ik ook nog een foto samen met Estelle!

Dat was de cocktailparty helaas ging ik dus naar huis met een ontzettende hoofdpijn, die inmiddels wel gezakt is gelukkig! Was jij er ook bij? Ow ja en hou mijn blog in de gaten voor een leuke winactie!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 juni 2016 at 09:12

Wat leuk dat je daar geweest bent! Leuk dat ze zo aardig is. Ik heb haar boeken nog niet gelezen, maar ben er wel benieuwd naar. Ik vroeg me alleen af of de boeken in het Engels of in het Nederlands zijn, aangezien de titel in het Engels is. Niet dat ik geen Engels kan lezen, maar mijn voorkeur gaat stiekem toch uit naar een Nederlandse versie in dat geval 😛    annabel
    15 juni 2016 at 09:22

    Het eerste deel is nu vertaald naar het Nederlands. Ikzelf heb de eerste twee delen in het Engels. Maar de titel hebben ze inderdaad Engels gelaten.15 juni 2016 at 19:01

Superleuk! Ik had er in principe wel heen gewild, maar heb haar boek nog niet gelezen dus het hoefde ook weer niet zo nodig. Ze lijkt me een leuke meid!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The Sims Book Tag

14 juni 2016

%d bloggers liken dit: