Boottocht met Estelle Maskame

Gisteren was het dan zover, de boottocht met Estelle Maskame, georganiseerd door uitgeverij Moon! Ik vond het best spannend, hoe zou het gaan, zou je persoonlijke tijd met haar krijgen of juist niet? Maar goed eerst de reis er naartoe.

Mariëlle van Duntax.nl was zo lief om aan te bieden dat ik met haar mee kon rijden. We zouden dan naar Liz van pluizenbol rijden en vanuit daar naar Amsterdam. Natuurlijk zat het verkeer niet mee en waren we later bij Liz, hadden we een bus later en moesten we een beetje haasten voor de trein.

Maar goed uiteindelijk kwamen we nog ruim op tijd aan op Station Amsterdam waar we bij de Julia’s ook nog Eline van All the feels en Lisa van Leave no story behind tegenkwamen. We hebben ons bij hen aangesloten en na het eten liepen we gezamenlijk naar de tram. Terwijl we op de tram stonden te wachten kwam er nog een groep meiden aanlopen dus ja het was al snel gezellig!

De tram was natuurlijk lekker vol, dus alleen staan was een optie, maar goed dat is ook prima! Bij de boot aangekomen stonden er al was mensen te wachten en we mochten gelukkig vlak voor het echt begon te regenen de boot op.

Ik zat samen met vier andere meiden aan één van de eerste tafeltjes, dus we hadden prima zicht! Zorgt er ook voor dat je snel op foto’s staat, maar ja dat geeft dan niet toch?

De avond begon met een Q en A door de uitgever, wat heel leuk was, vooral de dillema’s op dinsdag, want daar worden hele rare dingen voorgesteld haha. Vervolgens werden er vragen gesteld vanuit het publiek, een vraag die ik interessant vond was, of er ook een boek komt vanuit Tylers perspectief, hier deed ze heel geheimzinnig over…… Dus ik ben benieuwd. Ook werd haar gevraagd van welke auteur zij graag een recensie over haar boek zou zien, haar antwoord John Green of Jennifer Niven. Erg leuk om dit soort dingen te horen van een auteur. Ze zou graag eens een young-adult thriller willen schrijven omdat ze vindt dat die er te weinig zijn.

 

Na dit algemene stukje kregen we allemaal de Nederlandse versie van Did I mention I love you om te laten signeren en mee te nemen natuurlijk. Estelle kwam als eerste bij ons aan tafel en wow wat is dat leuk! Je hebt echt de tijd om even met haar te praten, ze heeft al een deal voor een nieuw boek, ze weet de namen van de personages al en haar favoriete cover van de trilogie is de derde. Ook vertelde ze dat ze als ze één van de jongens uit haar eigen boeken zou kunnen daten ze voor Tyler zou gaan en vroeg ook ons voor wie wij zouden kiezen. Uiteindelijk was het tijd om afscheid te nemen en ging ze verder naar de volgende tafel. Dit was echt één van de beste ontmoetingen die ik met auteurs gehad heb! Het voelde niet gedwongen en ik merkte ook dat ik eigenlijk helemaal niet zenuwachtig was omdat de setting zo relaxt was.

De avond was natuurlijk nog niet voorbij, we hebben heerlijk met z’n allen gekletst, was er tijd om te fangirlen over onze favoriete boeken en auteurs en heb ik nog met Jaike van Jaikevsdeboeken gekletst over de Happy Planner! Het was echt een geweldige avond. Na de tocht zijn we met een groep weer terug gegaan naar het station, daar weer op de trein gestapt en uiteindelijk was ik om kwart voor 12 pas thuis. Het was laat, het was een lange dag maar wow wat een toffe afsluiter van de dag hebben we gehad zeg!

We kregen ook nog een leuke goodiebag mee, waar dus ook het boek inzat en nog wat leuke goodies!

Ik wil Moon bedanken voor de uitnodiging! Want ik vond het echt super tof dat ik dit mee mocht maken. Ook wil ik Estelle bedanken voor het schrijven van deze geweldig leuke boeken en de leuke avond!

Ben je nou benieuwd naar wat ik van het boek Did I mention I love you vind klik dan HIER voor mijn recensie!

Hou mijn blog in de gaten want morgen verschijnt er een leuke win actie!

4 gedachtes over “Boottocht met Estelle Maskame

  1. Ik vond het ook zo leuk! En je hebt helemaal gelijk over de ontmoeting. Het was zo fijn dat je gewoon met haar kon praten en het had allemaal een hele chille sfeer! Super geregeld door Moon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.