De week van een boekenworm

Soms twijfel ik wel eens of ik deze post nog wel moet doen, aangezien niet elke week even spectaculair is. Maar dan bedenk ik me dat dat ook niet kan, want laten we eerlijk zijn dat is nu eenmaal het leven van een boekenworm.  Dus hier komt mijn week!

Maandag:

Ik voel me nog steeds niet helemaal top, ik werk vandaag gelukkig thuis en de meiden zijn bij opa en oma dus ik kan nog even uitslapen en even wat uitzieken. Na het werk in de ochtend, besluit ik die middag verder te gaan met Izombie, wat een leuke serie is dat! Ik kijk seizoen 1 af en zit nu met smart te wachten op het tweede seizoen. Ook lees ik nog wat in mijn boek, nou ja op mijn e-reader eigenlijk. Vandaag is ook de eerste keer dat mijn oudste dochter op schoolreisje is dus ik hou de oude app in de gaten natuurlijk. Ik krijg een hoop leuke en gezellige foto’s te zien en gelukkig hebben ze droog weer. Het wachten tot we haar op mogen halen duurt eigenlijk best wel lang, uiteindelijk is het ook een beetje chaotisch maar goed ze heeft een leuke dag gehad!

’s Avonds kijk ik Game of Thrones en begin ik ook met kijken naar Outcast, ik had de eerste aflevering al gezien op Dutch comic con vandaar dat ik start bij aflevering twee. Helaas hebben ze storing bij FOX, dus zien we het einde niet……

Dinsdag:

Vandaag is mijn oudste dochter vrij want het is studie dag en heb ik de cocktail party met Estelle Maskame in Hoofddorp. We starten de dag lekker rustig op, niets moet vandaag en haasten is niet nodig. Uiteindelijk komt mijn vader op de meiden passen en vertrek ik richting Utrecht waar ik mijn eerste (boeken)vriendinnetje tref, samen reizen we door naar het volgende station en daar treffen we ook (boeken)vriendinnetje twee. We reizen met z’n drieën verder naar Hoofddorp waar we natuurlijk nog meer bekende tegenkomen. Uiteindelijk bij de boekhandel is het nog niet zo heel druk en loop ik wat rond. Ik koop natuurlijk een boek voor mezelf….. en dan is het tijd om in de rij voor de handtekeningen te gaan.

Ik moet zeggen dat ik Estelle heel aardig vond en ze vertelde zelf ook heel veel, het was dus een geslaagde middag. Helaas sloot ik hem af met een hoofdpijn waar ik gewoon duizelig van werd en was ik blij toen ik weer thuis was.

Woensdag:

Ik had een missie, want ik wilde mijn boek uitlezen, zodat ik kon beginnen aan mijn nieuwe boek! Maar eerst de oudste weer naar school, we hadden dit weekend Jaap de logeeraap in huis en deze ging vandaag ook weer terug naar school. Eenmaal thuis, ben ik lekker in mijn boek gedoken en ja hoor ik heb hem uitgelezen. Precies op tijd, want al snel stond Marielle voor de deur om naar de boottocht met Estelle te gaan. We zouden een gedeelte van de reis met de auto afleggen en een deel met de trein. Ik voelde tijdens het eten weer een hoofdpijn op te komen, dus snel wat paracetamol erin en op naar de boot.

De boottocht was echt heel erg leuk! Het begon met een interview door de uitgever en eindigde met Estelle die bij iedereen aan tafel kwam. Vooral dat laatste was echt heel erg leuk, je kon heel ongedwongen even met haar praten en dat leverde leuke gesprekken op bij ons aan tafel. Natuurlijk hadden we daarna aan onze tafel ook nog genoeg te kletsen!! Uiteindelijk was ik om kwart voor 12 pas weer thuis, maar wat had ik een leuke avond gehad! Ook ontving ik vandaag het boek Reboot van Best of YA een boek waar ik ook heel benieuwd naar ben en die als volgende op mijn te lezen lijstje staat!

Donderdag:

De meiden waren mee gegaan naar opa en oma ( ja daar slapen ze veel en nee dat is niet omdat ik ze niet bij me wil hebben haha ) Dus ik kon donderdag een beetje uitslapen. Die ochtend heb ik eigenlijk weinig gedaan, ik probeerde wat te lezen maar op de één of andere manier lukte me dat niet zo goed. In de middag ben ik even naar de stad geweest en heb ik nog wat spullen voor mijn planner gehaald, wat wil ik daar graag aan beginnen! Maar tot nu toe heb ik daar nog geen tijd voor gehad helaas. Daarna kwamen de meiden weer thuis, hebben we lekker gegeten en nog lekker even met z’n vieren op de bank tv. gekeken voor de meiden naar bed moesten.

Die avond heb ik naar de livestream gekeken van Sanne van Books & Quils erg leuk! Daarna heb ik nog wat gelezen, ik moet wel eerlijk bekennen dat het boek me helaas niet meteen grijpt. Maar uiteindelijk kom ik op een punt dat ik het niet meer weg kan leggen!

Vrijdag:

Werkdag, ofwel de hele dag van huis. Onderweg naar mijn werk krijg ik een berichtje dat de kaartjes van Sarah J. Maas in de verkoop zijn en de helft al weg is!!!! Paniek, we proberen kaartjes te regelen maar het kan alleen met credit card. Laat mijn moeder nou echt een engel zijn! Ze bied meteen aan dat we het via haar mogen boeken en binnen tien minuten hebben we kaartjes!!!! Ik kan het nog steeds niet geloven: IK GA NAAR SARAH J. MAAS!!!!!!!! De rest van de dag stuiter ik verder en voel helaas keelpijn opkomen. Dit is echt niet mijn week! Die avond kijk ik de eerste twee afleveringen van Orange is the new black, ik vind deze serie echt geweldig en lees nog wat verder in mijn boek.

Helaas krijg ik dus ook echt een keelontsteking……

Zaterdag:

Ook geen spectaculaire dag want ik moet naar school….. Met een snotneus en dikke keel ga ik er naar toe. Ik leer injecteren en bloeddruk meten, het is zeker interessant maar ik ben blij als ik weer naar huis mag.

We eten bij mijn ouders, waar de kinderen ook zijn en daarna op weg naar huis. Die avond kijk ik nog een aflevering van OITNB en lees ik nog wat. Maar als snel wil ik gewoon slapen.

Zondag:

Vaderdag, jeetje wat baal ik dat ik me zo beroerd voel. Maar goed ik sta op, maak een ontbijtje voor mijn man en weer boven ga ik samen met de meiden naar binnen. Onze oudste dochter heeft iets moois gemaakt op school en geeft het aan papa. We genieten lekker van de zondagochtend in bed en bereiden ons voor op alle bezoekjes die we vandaag gaan afleggen. Het is nog ochtend terwijl ik dit typ, wat ik vanavond ga doen, tja wie weet! In ieder geval vandaag eerst eens even de papa’s bedanken omdat ze zo geweldig zijn!

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 juni 2016 at 12:59

Je gezondheid blijft je echt parten spelen hé. Zowel de hoofdpijn als keelpijn willen je precies niet met gerust laten. Hopelijk geven ze het snel op zodat je je weer helemaal beter voelt. Dat boek van Alison Goodman intrigeerde me zodra ik je foto zag. Jammer dat het je niet echt wist te betoveren.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: