De week van een boekenworm

Weer een week voorbij en ook alweer bijna de laatste week van Juni, mensen wat gaat dit jaar ongelooflijk hard! Maar goed tijd voor een blik in mijn leven van de afgelopen week!

Maandag:

Dit was eigenlijk een gewone werkdag, dus het begin van de dag was niet echt bijzonder. Ik kon daarna even naar huis en wat eten en moest toen helaas weer aan het werk. Het gevolg daarvan was dat ik Game of Thrones had gemist…. Gelukkig kon ik Outcast wel kijken. Ook las ik wat al moet ik wel zeggen dat het boek me nog steeds minder goed pakt dan ik gehoopt had.

Dinsdag:

Wow wat is het benauwd buiten en dat merk ik pas echt goed op het moment dat ik naar buiten ga om mijn dochter naar school te brengen. De bakfiets is nog steeds een geschenk uit de hemel, maar man wat had ik het warm! Uiteindelijk terwijl mijn jongste sliep en de oudste op school was heb ik Game of Thrones kunnen kijken. Wow wat een aflevering en ja ik heb op het einde een vreugdedansje gedaan, jullie ook? Ook las ik weer verder in mijn boek, maar het blijft een boek wat me niet weet te pakken zoals ik gehoopt had. Ook bestelde ik nog maar wat boeken bij, want ja zoveel boeken heb ik toch nog niet????

Woensdag:

Vandaag was het T-day ofwel tandartsdag, ugh ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb echt een hekel aan de tandarts! Voor dat we ons daar naartoe begaven stond de postbode op de stoep met 3 pakketjes, een nieuw boek, de owlcrate en een box voor mijn man van Marvel. Nou ja in ieder geval iets om naar uit te kijken toch?

Mijn angst voor de tandarts was gegrond, want helaas heb ik een gaatje….Laat ik vast vertellen dat ik daar dus nogal gevoelig voor ben. Hoe hard ik ook mijn best doe, ze komen altijd. Maar goed ik troostte mezelf met de gedachte dat ik nog wat uit te pakken had en de postbode bracht mij ook het boek Nachtschade van Karin Slaughter, aangezien ik die morgen ga ontmoeten!

Donderdag:

Om deze vreselijke week compleet te maken, mocht ik vandaag ook nog naar de mondhygiëniste. Nou hoera, ook daar weer pijn geleden want naast gaatjes staat tandsteen bij mij ook helaas hoog op het lijstje. Geloof me de tijd dat ik bezig ben met mondverzorging op een dag zou ik kunnen besteden aan het lezen van een kwart boek denk ik zo. Maar goed gelukkig stonden er voor daarna leukere dingen op het programma! Ik ging namelijk naar Utrecht om Karin Slaughter te onmoeten!!!!

Nu ben ik eerlijk gezegd die ochtend pas in haar boek begonnen, maar ik ging met iemand mee die heel enthousiast was. Dus die heeft mij weer enthousiast gemaakt. En wow wat schrijft zij gruwelijk ( letterlijk ) goed! Maar goed eerst was het nog wel even tijd om wat te shoppen. Wat koop je op zo’n dag….boeken natuurlijk. Ik nam weer twee boeken mee uit de boekhandel en 3 van de witte boekenmarkt van Karin Slaughter. Ik kan voorlopig vooruit. Uiteindelijk was het tijd om haar te gaan ontmoeten en ze is echt heel aardig, ze wilde me wel helpen door te vertellen hoe het verhaal zou aflopen, dat heb ik maar afgeslagen haha.

 

 

 

Na dit avontuur zijn we lekker wat gaan eten en in een hoosbui reden we naar huis. Die avond thuis las ik verder in Nachtschade.

Vrijdag:

Aangezien ik toch twee boeken aan het lezen ben, dacht ik dat een derde er ook nog wel bij kon…. Dus begon ik ook aan Reboot en wow dat boek leest echt als een trein. Helaas moest ik werken maar eenmaal thuis ben ik meteen verder gegaan in Reboot. Eigenlijk heb ik verder niet veel bijzonders gedaan deze dag, want ik was gewoon echt moe!

Zaterdag:

De wekker ging weer op tijd, want vandaag zou ik naar de kapper gaan. Nou heb ik de wekker niet nodig gehad want ik was al ruim voor de wekker wakker. Ik ben verder gaan lezen in Reboot en wachtte op mijn moeder die mee ging naar de kapper. Daarna nog even in de stad geweest maar het was niet echt mooi weer.

Ik las ook Reboot uit, want om eerlijk te zijn kon ik het boek niet meer wegleggen. Binnenkort een volledige recensie op mijn blog. Ook keek ik die avond met mijn moeder de horrorfilm The forest, wow ik werd telkens op het verkeerde been gezet en hij was op het einde echt gruwelijk. Heerlijk genoten dus!

Zondag:

Eindelijk had ik vandaag tijd om aan mijn Happy planner te werken!!! Weken keek ik er naar uit, maar tijd en ziek zijn gooide roet in het eten. Ik heb echt heerlijk zitten knutselen en ben zelf tevreden over het resultaat van mijn eerste week.

Verder heb ik de keuken maar weer eens opgeruimd, keek ik Zootropolis en zit ik nu mijn weekverslag te typen. Ik ga in ieder geval zo lekker op de bank met Karin Slaughter en een lekker glas drinken!

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: