Boek Haul Juni 2016

Er is alweer bijna een maand voorbij, dus tijd voor een nieuwe boek haul. Ik heb weer genoeg boeken toe mogen voegen aan mijn boekenkast. Maar ik laat jullie niet langer in spanning, hier zijn de nieuwe boeken van deze maand!

Op donderdag 23 juni ging ik naar Utrecht voor een signeersessie van Karin Slaughter, deze was in de boekhandel en tja dan is mijn weerstand erg zwak…. Dus ik kocht deze twee pareltjes. The invasion of the tearling heb ik een behoorlijke tijd uitgesteld, dit komt omdat ik eigenlijk wachtte op een speciale editie die ik ook van het eerste deel heb. Maar ik ben het wachten beu en kocht deze editie. This is where it ends, is een boek dat al heel lang op mijn verlanglijstje stond, maar telkens kwam het er maar niet van om het boek aan te schaffen. Nu heb ik hem eindelijk en ik kan je vertellen dat hij hoog op mijn te lezen lijstjes staat!

Bij de witte boekenmarkt kwam ik ook nog deze Karin Slaughter boeken tegen, aangezien ik mijn eerste boek dat ik van haar lees erg goed vind ben ik erg blij met deze drie boeken.

Omdat ik naar Karin Slaughter ging, leek het me wel een goed idee om in ieder geval één van haar boeken te hebben. Dus ik kocht het aller eerste boek van haar. Ik ben hem nu aan het lezen en hij is echt goed! Ook kocht ik het boek White hot kiss een beetje om de 20 euro te halen, maar ook omdat ik de boeken van Jennifer L. Armentrout erg goed vind.

Van Best of YA ontving ik het boek Reboot, inmiddels heb ik hem gelezen en volgende week verschijnt de recensie van dit boek op mijn blog! In de Owlcrate zat het boek My lady Jane, ik ben er erg blij mee want ik heb echt uitgekeken naar dit boek, het was er eentje van mijn whislist.

Het boek The problem with forever had ik in pre-order en dat is ook zo’n boek waar ik heel benieuwd naar ben. Het boek paper princess heb ik om twee redenen gekocht: Ten eerste omdat een vriendin het heel goed vind en zij heeft een goede smaak! Ten tweede omdat één van de schrijfsters van dit boek één van mijn favoriete sport romance series heeft geschreven. Dus ja deze moest mee natuurlijk!

Tijdens de cocktailparty van Estelle Maskame kocht ik ook nog dit boek, nu was ik hier erg enthousiast aan begonnen maar ik moet zeggen dat het me tot nu toe niet zo grijpt als ik gehoopt had!

The forbidden wish is een boek dat al een tijdje op mijn lijst staat, het lijkt me gewoon een geweldig goed boek! All the feels kwam ik toevallig tegen en als echte fangirl moet ik dit boek gewoon lezen!!

Als onderdeel van mijn Harlequin young adult abonnement kreeg ik dit mooi boek binnen! Die cover is echt prachtig!

Tot slot kocht ik ook nog Did I mention I need you, na het lezen van Did I mention I love you was ik hier nieuwsgierig naar en ik vond het een erg leuk boek! Gelukkig verschijnt deze maand deel drie!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 juni 2016 at 09:00

Wat een AWESOME haul zeg <3 <3 Paper Princess staat ook nog heel hoog op mijn lijstje, daar hoor ik zulke goede dingen over!!!!
En kan niet wachten tot we The problem with forever gaan buddy readen. Ik heb al begrepen dat we een flinke box tissues bij de hand moeten houden voor dat boek!
En White hot kiss, yaayyy <3 Heb ik echt van genoten, veel leesplezier alvast hihi1 juli 2016 at 17:11

Mooie aanwinsten Annabel. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden sinds ik een boek van Karin Slaughter las. De eerste boeken Nachtschade en Een licht koude huivering vond ik echt goed toen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mid Year Book Tag

29 juni 2016

%d bloggers liken dit: