Wrap up Juni en een voorlopige TBR van Juli

Het zit er weer op, we hebben officieel de zesde maand van het jaar gehad. Tijd voor een wrap-up van deze maand en een voorlopige TBR aangezien ik nooit zeker weet wat ik nu echt ga lezen.

Maar we beginnen met de afgelopen maand, wat heb ik gedaan en wat heb ik gelezen. Laten we beginnen met de gelezen boeken, als er al een recensie van op mijn blog staat zal ik daar naar linken.

Ook ging had ik een superleuke picknick waarbij ik een aantal ontzettend lieve meiden en ook mede bloggers heb ontmoet. Het was zo’n toffe dag en ik heb er natuurlijk een verslag van geschreven!

Ik had deze maand ook een soort van Estelle Maskame week, op dinsdag 15 juni was er een cocktail party en op woensdag 16 juni ben ik ook nog mee geweest met de boottocht! Het was echt een super ervaring en natuurlijk zoals altijd als je met een hoop boeken fans bij elkaar bent reuze gezellig!

Ow ja en nog tot en met zondag loopt deze leuke winactie waarbij je een gesigneerd boek of een gesigneerde boekenlegger kan winnen!!

Ik schreef ook nog wat artikelen natuurlijk, maar één van de meest gelezen is toch wel mijn artikel over mijn ongelezen boeken. Ik vond het erg leuk om al die reacties te lezen. Als je benieuwd bent naar het artikel klik dan HIER om het te lezen.

Dan door naar de voorlopige TBR, ik zeg voorlopige omdat ik nooit zeker weet of ik de boeken echt ga lezen. Ik ben nogal wisselvallig. Maar wat mij betreft staan op het programma:

  • The dark Days club van Alison Goodman
  • The forbidden wish van Jessica Khoury
  • Playing with monsters van Amelia Hutchins
  • All the feels van Danika Stone
  • This is where it ends van Marieke Nijkamp
  • My lady Jane van Cynthia Hand, Brodi Ashton en Jodi Meadows
  • Did I mention I miss you van Estelle Maskame

Deze boeken wil ik zeker graag lezen deze maand, we zien wel of het er van komt of dat ik toch weer voor hele andere boeken ga.

Wat heb jij gelezen deze maand?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 juli 2016 at 19:10

Eigenlijk is mijn antwoord op die vraag iedere maand hetzelfde … minder dan ik had willen lezen. 😉 Ik las twee eigen boeken, 1 boek dat ik van een vriendin had geleend en 6 recensie-boeken. Twee daarvan vielen tegen, ééntje leek minder leuk te zijn dan ik had verwacht maar de overige zes vielen gelukkig wel mee.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: