Unboxing Celebrate books box Juli

Afgelopen vrijdag was het zover, de tweede Celebrate books box zou bezorgd worden, ik had me voorbereid door mijn vader te strikken om bij mij thuis te zitten en zo kon ik op vrijdag deze te leuke box al uitpakken. De volgende keer weer een filmpje, maar door ziekte besloot ik het voor nu met foto’s te doen.  Dus laten we snel gaan kijken, het thema is: Reaching for the stars!

Ten eerste natuurlijk de bekende doos!

Het moment dat ik de doos openmaakte was dit het eerste wat ik zag

Het eerste item uit de doos is dee hele gave mok! ik hou van mokken dus deze komt zeker goed van pas!

Vervolgens zag ik deze toffe tas, nu we allemaal zelf onze tasjes mee naar de winkel moeten nemen komt deze goed van pas!

En toen dit schattige envelopje, die moest een eigen foto krijgen want hij is echt te leuk!

In het envelopje zaten glow in the dark sterren, wat natuurlijk prima past bij het thema!

Ook deze leuke boekenlegger zat in de doos, nu heb ik er hier zelf al meer van gezien, ik gok dat dit Jace is.

Het boek, dit boek wil ik dus echt heel graag lezen, dus net als de volgende maand is het een perfect boek in de box wat mij betreft.

Onder het boek lag deze mooie kaart met een quote uit het boek en hij is ook nog gesigneerd!!! Zo super tof!

Deze hele leuke stickers, die ik zeker ga gebruiken in mijn planner!

Ook dit kaartje van John Green en info folder van 7 days zaten er in

Deze leuke boekenleggers, ik ben ook erg benieuwd naar het hand lettering boek!

Tot slot de zomer bingo, nu denk ik niet dat ik hem vol ga krijgen maar het is wel super leuk natuurlijk!

Ik vond de inhoud van de box dit keer heel erg leuk, misschien nog wel leuker dan de vorige keer! Heb jij de box al besteld? De volgende box heeft als thema: Midnight Mystery en zal in september verstuurd worden! Kijk snel op www.celebratebooks.nl

2 gedachtes over “Unboxing Celebrate books box Juli

  1. Ik heb het gedaan hoor! Ik heb de box besteld! Ik weet dan al wel welk boek er in zit maar dat geeft niet ik wil hem heel graag hebben en ben heel erg benieuwd naar de goodies!!! Leuk zo’n unboxing!

    Oh en de beker en tote bag zijn ook super leuk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.