De week van een boekenworm

De week van een boekenworm 3

Maandag:

Eigenlijk is dit net als iedere maandag gewoon een werkdag, dus op tijd het bed uit! Wat maakt deze dag bijzonder? Vanavond de season finale van Game of Thrones, ik kijk er naar uit en ook weer niet. Want nu moeten we weer zo lang wachten! Maar wow wat een ontzettend goede aflevering was het weer zeg! Ik ben echt heel benieuwd naar het volgende seizoen! Ook keek ik Outcast, ik vind dit toch ook steeds beter worden, echt een aanrader deze serie.

Dinsdag:

Normaal typ ik dit altijd op de dag zelf, nu niet en dat merk ik want ik weet eigenlijk niet eens meer zo goed wat ik dinsdag gedaan heb. Ik heb volgens mij al mijn blogs voor de rest van de week ingepland. Verder kwam ook nog mijn te gekke nieuwe planner tas binnen, nu heb ik al mijn spullen op één plek wat super handig is! Verder heb ik heerlijk gelezen dat weet ik nog wel, ik las verder in Nachtschade van Karin Slaughter.

Woensdag:

Ook vandaag heb ik weer gelezen en zelfs mijn boek uitgelezen, dat was ook een beetje mijn missie. Verder zijn we ook nog even met onze jongste dochter naar het winkelcentrum geweest. Even een frisse neus halen en gelukkig werden we niet nat. In de middag ben ik met mijn oudste dochter naar de Action geweest om wat spullen te halen, natuurlijk kwam ik weer met meer terug dan ik nodig had. Ik kreeg ook het boek All the feels binnen dat ik besteld had. Ik wilde er meteen aan beginnen maar helaas had ik die avond eerste een verjaardag. Eenmaal thuis was ik eigenlijk te moe om nog echt te gaan lezen.

Donderdag:

De ochtend begon goed en werd toen minder, het regende en aangezien ik geen rijbewijs heb, heb ik mijn vader gebeld met de vraag of hij mijn oudste dochter naar school wilde brengen. Gelukkig wilde hij dat wel doen en hoefde ik mezelf niet nat te laten regenen ( de kinderen zitten droog onder de regenkap in de bak. ) Maar bij het uitstappen ging het mis, ik voelde een pijnscheut door mijn linkerschouder en nek gaan en dat is helaas niet meer weggetrokken. In de middag moest ik een uurtje werken en daarna ben ik nog even met mijn moeder naar de stad geweest. Hij staat niet bij de Haul van Juni maar ik heb de paperback versie van A court of mist and fury gekocht, tja ik hou echt van Sarah J. Maas en ik wilde dit boek heel graag herlezen maar dan met een boek dat iets makkelijk mee was te nemen dan een hardcover. Die avond las ik verder in All the feels en probeerde ik een fijne houding te vinden om te slapen.

Vrijdag:

Werkdag, we zouden cliënten op hun vakantiebestemming halen, onderweg een broodje eten en nog even naar een andere cliënt. De dag begon dus met een lange autorit. Mijn nek deed helaas nog steeds pijn en ik had zo’n reiskussentje meegenomen om hem te ondersteunen. Daarna inderdaad nog even naar een andere cliënt en tijdens de terugweg kreeg ik het bericht dat de celebrate books box was afgeleverd. Eenmaal thuis besloot ik foto’s te maken van de unboxing en geen video en zag ik dus de inhoud van de box. Hij is zo ontzettend leuk!!! Morgen verschijnt deze unboxing op mijn blog. Die avond las ik All the feel uit en maakte ik een voorzichtig begin in A court of mist and fury.

Eén van de subtitels van een hoofdstuk uit All the feels

Zaterdag:

Normaal ga ik vaak samen met mijn kids en moeder lekker even naar de stad, maar die is een weekendje weg dus zijn we thuis. Helaas nog steeds met nekpijn dus ik kan ook niet heel veel doen. Nou is het weer ook maar afwisselend goed dus we kijken wat filmpjes, de meiden kliederen binnen aan tafel wat met water en we eten lekker makkelijk. Ik probeer alvast wat informatie te verzamelen voor onze reis naar Londen in Oktober, samen met een groep meiden ga ik daar naartoe voor Sarah J. Maas, hoe tof is dat? En in de avond lees ik lekker.

Zondag:

Ik begin de dag met een beetje aan mijn planner werken, daarna bereid ik me voor op een feestje, want Emmy viert vandaag haar verjaardag! Ik ga er zo vanuit dat het wel gezellig gaat worden en wie weet hoe laat! Gelukkig woont ze lekker dichtbij!

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

6 gedachtes over “De week van een boekenworm

  1. Is zien … vorige week maandag ging ik naar een boekenverkoop bij de plaatselijke bibliotheek. Ik moest veel rusten vermits mijn gezondheid het uithing en ik hoopte dat rust medicatie zou kunnen voorkomen. Uiteindelijk bleek dat niets te helpen waardoor ik vrijdag toch maar naar de dokter ging. Dus tja, toen was het helemaal verplichte rust. Ik heb dus veel achter de laptop gezeten, enkele Supernatural afleveringen gezien en wat gelezen. Met mijn verjaardag ben ik even op een plaatselijke rommelmarkt geweest (jammer genoeg zonder leuke boekenkoopjes) en vervolgens terug rusten. Gelukkig waren er vele lieve wensen, leuke kaartjes en pijnstillende ijsjes als compensatie. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.